ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παρουσίαση νέας κολεξιόν «Prototypes» από την Diodora Jewellery

Η έμπνευσή της είιναι απο την διαρκούς εξέλιξης της πρόσληψης της έννοιας της ομορφιάς

Newsroom K

Η Diodora Jewellery και η ο ιθύνων νους της, Ρεβέκκα Κατσαρή, με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια σας προσκαλεί στην επίσημη παρουσίαση της ολοκαίνουριας, premium, ολοκληρωμένης συλλογής κοσμημάτων υπό τον τίτλο «Prototypes».

Η συλλογή «Prototypes» αντλεί την έμπνευσή της από το concept της διαρκούς εξέλιξης της πρόσληψης της έννοιας της ομορφιάς. Παρά τις διαφορετικές αισθητικές προσεγγίσεις που χαρακτήρισαν διάφορες περιόδους της ανθρώπινης ιστορίας, η ομορφιά παραμένει μία πυρηνική ανθρώπινη αξία καθώς και μία έννοια με βάση την οποία, ο άνθρωπος καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στον πλανήτη, προσπάθησε να αλλάξει την περιβάλλουσα πραγματικότητά του.

Η παρουσίαση θα λάβει χώρα σε ένα ιδανικό περιβάλλον, το Μουσείο Αρχαιολογικής Συλλογής Γεωργίου και Νεφέλης Τζιάπρα Πιερίδη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου, χώρο που συμπυκνώνει την φιλοσοφία πίσω από τη συλλογή «Prototypes».

Τη 2η μέρα της έκθεσης, Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου στις 19.30 (ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου), η καταξιωμένη αφηγήτρια Μαρίνα Κατσαρή, θα παρουσιάσει το αναλόγιο «Love Letters» συνοδευόμενη από ένα ηλεκτρονικό ηχοτοποείο δημιουργημένο ειδικά για την performance από τον μουσικό Ευαγόρα Μπεκιάρη.

Η Diodora Jewellery προσκαλεί το κοινό σε ένα μοναδικό ταξίδι, σε μια ουτοπία στην καρδιά της πόλης, όπου το παρελθόν συνομιλεί με το παρόν και η αιωνιότητα με τον χρόνο.

Βίντεο: Alejandro Villacís

Eπιμέλεια/Concept: Χριστίνα Σωκράτους

 

Πληροφορίες

Πότε / Πού: Μουσείο Αρχαιολογικής Συλλογής Γεωργίου και Νεφέλης Τζιάπρα Πιερίδη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου. Η έκθεση θα διαρκέσει απο 13 & 14 Φεβρουαρίου 2020 απο τις 19:00-22:00. Οδός Φανερωμένης 86-90, Λευκωσία

Επικοινωνία:Τηλέφωνο 96753271, mydiodora@gmail.com 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Εικαστικά: Τελευταία Ενημέρωση

X