ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 08:52
 

Φεστιβάλ FANEROMENI19: Sing (2016)

Προβολή ταινίας σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Κινηματογράφου

Δελτίο Τύπου

Σε μια πόλη όπου κατοικούν ανθρωπόμορφα ζώα, ένας μικροαπατεώνας ιμπρεσάριος προσπαθεί να σώσει τη το θέατρο του με ένα διαγωνισμό τραγουδιού, οι διαστάσεις του οποίου είναι πολύ μεγαλύτερες από ότι είχε προβλέψει και αλλάζουν ριζικά τις ζωές των συμμετεχόντων που δεν θα είναι ποτέ η ίδια.

Το κοάλα Buster Moon είναι ο ιδιοκτήτης ενός θεάτρου, το οποίο έχει οικονομικά προβλήματα και αποφασίζει να φιλοξενήσει έναν διαγωνισμό τραγουδιού με βραβείο $1.000. Η κυρία Crawly όμως, η βοηθός του Buster, εκ παραδρομής προσθέτει δύο μηδενικά στο ποσό και η στα διαφημιστικά φαίνεται το ποσό των $100.000. Σαν αποτέλεσμα μικροί και μεγάλοι δηλώνουν συμμετοχή προσδοκώντας στη νίκη των $100.000 εφόσον όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στον διαγωνισμό του «Moon Theatre».

Ημερομηνία: Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019
Ώρα: 21:00
Χώρος: Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου, Φανερωμένης 86-90, 1011 Λευκωσία
Πληροφορίες:22 128157
Είσοδος ελεύθερη

Τα βράδια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Faneromeni19, τα μουσεία του Πολιτιστικού Ιδρύματος και η έκθεση «1940: Πρόσωπα και Εικόνες. Κύπρος και Ελλάδα» θα είναι ανοικτά μέχρι τα μεσάνυκτα.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Λεονάρντο ντα Βίντσι και ο Νικολό Μακιαβέλι βρέθηκαν τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις στον ίδιο τόπο και είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, χωρίς να είναι γνωστό αν τελικά συναντήθηκαν

Μια θρυλική συνάντηση

Ο γκονφαλονιέρο Πιέρο Σοντερίνι αναθέτει στον Λεονάρντο ντα Βίντσι να συνθέσει μια τοιχογραφία
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΒΙΒΛΙΟ
X