ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Για ακόμη μία χρονιά Fengaros High

Πρόκειται για την πλατφόρμα ανάδειξης νέων μουσικών της Κύπρου – Στην έκδοση του 2024 συμμετέχουν έξι σχήματα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Για ακόμη μία χρονιά διοργανώνεται το Fengaros High, της κορυφαίας πλατφόρμας για την ανάδειξη νέων μουσικών της Κύπρου. Η μεγάλη τελική συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου, στο Αμφιθέατρο Ιδαλίου. Για το 2024 η καλλιτεχνική επιτροπή επέλεξε έξι σχήματα, τα band5a, BUZZ, Jupiters Wisdom, Sis I cracked my head open, Sophia Kadi και Velvet Rope. Τη συναυλία θα παρουσιάσει ο stand-up κωμικός Champis, ενώ ο DJ και παραγωγός Alejjos θα κλείσει την βραδιά.

Μετά την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, το High φαίνεται πως καθιερώνεται ως η κορυφαία πλατφόρμα του νησιού για νέους μουσικούς, με τον στόχο που έχουν θέσει οι εμπνευστές του Fengaros High να παραμένει αμετάβλητος: να δώσει σε καλλιτέχνες έως 19 ετών την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη μουσική τους και να ενταχθούν ομαλότερα στη μουσική βιομηχανία. Καθ’ όλη τη διαδικασία, οι νεαροί καλλιτέχνες καθοδηγούνται από επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι απαρτίζουν τη φετινή καλλιτεχνική επιτροπή: Μάριος Τακούσιης (συνθέτης), Αθηνά Κάσιου (σκηνοθέτις), Άντρεα Σολομωνίδου (μάρκετινγκ μάνατζερ), Βίκυ Κάλλα (χορογράφος), Λευτέρης Μουμτζής (παραγωγός) και Μιχάλης Καρακατσάνης (industry expert).

Την ημέρα της συναυλίας, αφού οι έξι καλλιτέχνες παρουσιάσουν ζωντανά την αυθεντική τους μουσική, η καλλιτεχνική επιτροπή σε συνδυασμό με ψηφοφορία από το παρευρισκόμενο κοινό θα επιλέξουν τη νικητήρια παρουσίαση, η οποία θα ανταμειφθεί με δωρεάν ηχογράφηση στο Studio eleven63 και θα εμφανιστεί στο Fengaros Festival (1-3 Αυγούστου 2024). Όλες οι παρουσιάσεις του Fengaros High θα κινηματογραφηθούν και θα κυκλοφορήσουν στο YouTube κανάλι της Louvana Records.

Πληροφορίες

Πότε/πού: Σάββατο 18 Μαΐου, έναρξη 6:00 μ.μ. Αμφιθέατρο Ιδαλίου

Εισιτήρια: www.fengaros.com/high

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση