ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ακυρώθηκε: «Ιδαίον Project» live στο Θέατρο Πόλης

Ο Βαγγέλης Γέττος, η Αναστασία Δημητριάδου και ο Hugo Enrique Olivos καταδύονται στο άχρονο σπήλαιο της κρητικής μουσικής

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Βαγγέλης Γέττος, η Αναστασία Δημητριάδου και ο Hugo Enrique Olivos καταδύονται στο άχρονο σπήλαιο της κρητικής μουσικής και ανασύρουν πρωτότυπες συνθέσεις που εκκινούν από τα ηχοχρώματα της Μεσογείου και εκτείνονται μέχρι το prog rock, το stoner, το power metal, το flamenco και το funk.

Τα κομμάτια του group συνοδεύει ένα σπονδυλωτό storytelling σχετικά με τις αφορμές και τις περιστάσεις από τις οποίες ξεπήδησαν τα κομμάτια. Έτσι, μέσα από μία πηγαία ανάγκη επικοινωνίας με το κοινό, οι ‘’Ιδαίον Project’’ βουτούν από ψηλά στην μουσική και φέρνουν στην επιφάνεια έναν πολυσύνθετο ορυκτό ήχο.

To group ‘’Ιδαίον Project’’ προέκυψε μέσα από την δημιουργική συνάντηση τριών μουσικών που προέρχονται από διαφορετικές μουσικές κουλτούρες. Ο Βαγγέλης Γέττος που φέρνει στο σχήμα τον αρχετυπικό ήχο του κρητικού λαούτου και τα τραγουδίσματά του, συναντά την Αναστασία Δημητριάδου που με τα ιδιαίτερα folk και rock φωνητικά της, τα πλήκτρα και τον αυλό προσδίδει στο εγχείρημα ένα υπερβατικό χαρακτήρα. Τον καινοτόμο ήχο του ‘’Ιδαίον Project’’ σφραγίζει με τον μεταλλικό δυναμισμό και τα διαπεραστικά beats του o drummer Hugo Enrique Olivos.

Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε/Πού: Για δύο εμφανίσεις στο ''Θέατρο Πόλης-ΟΠΑΠ'' στα πλαίσια του Nicosia Pop Up Festival 2021 στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2021, στις 20:30. Τεμπών 10-12 (Παλιά Ηλεκτρική), Λευκωσία. 

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 22797400, 96130158

Κρατήσεις: https://www.soldoutticketbox.com/nicosia-pop-up.../...

Απαραίτητη η προσκόμιση safe pass

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση

Γίνε και εσύ κομμάτι του 5ου Make Music Cyprus και υπέβαλε την συμμετοχή σου τώρα!
Δελτίο Τύπου
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ
Τα δύο έργα που παρουσιάζει η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις
 |  ΜΟΥΣΙΚΗ