ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μουσικός Περίπατος στη Βάβλα

Η εκδήλωση διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Του Απόστολου Κουρουπάκη

Του Απόστολου Κουρουπάκη

kouroupakisa@kathimerini.com.cy

Μουσική είναι και πάει παντού, δεν γνωρίζει όρια και το μόνο που θέλει είναι να την ακούνε όλοι! Κάπως έτσι σκέφτηκα ότι οι κάτοικοι της Βάβλας στην ορεινή Λάρνακα είδαν τη μουσική τέχνη, που πέρυσι κατέκλυσε την κοινότητά τους και αποφάσισαν να φιλοξενήσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον «Μουσικό Περίπατο», το Σάββατο 25 Μαΐου. Ο «Μουσικός Περίπατος» διοργανώνεται από το Σωματείο Ανάπτυξης Βάβλας και κύριος χρηματοδότης είναι το Κοινοτικό Συμβούλιο Βάβλας.


Από νωρίς το απόγευμα, στις 5:00, έως και τα μεσάνυκτα μέσα στις αυλές των σπιτιών, στις στοές και τις πλατείες του χωριού οι επισκέπτες του «Περιπάτου», που τείνει να γίνει θεσμός, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις μελωδίες των Island Seeds, Nabuma, Zeyn Mroueh, Γιάννη Κουτή & Μάριου Μενελάου, Γιώργου Βλάμη, Milasa και Plektó. Ο μουσικός περίπατος θα καταλήξει στο αμφιθέατρο του χωριού όπου το σχήμα Ματζούνια (τρίο) θα προσκαλέσει το κοινό να χορέψει στους ρυθμούς της Βορείου Ελλάδας. Τη βραδιά θα κλείσει η DJ Ariadne.Παράλληλα με τα μουσικά δρώμενα θα φιλοξενείται έκθεση ζωγραφικής του ντόπιου ζωγράφου Πασχάλη Αναστάση στο παλιό δημοτικό σχολείο του χωριού. Επίσης, θα πωλούνται προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς και φαγητό. Τo μπαρ θα αναλάβει το καφενείο Πρόζακ.

Και αν φοβάστε ότι θα χαθείτε και θα χάσετε κάποια αγαπημένη μελωδία, σκοτούρα καμία, αφού φτάνοντας στη Βάβλα, θα λαμβάνετε χάρτη με τις διαδρομές που μπορεί να ακολουθήσετε για να περιηγηθείτε στο χωριό... μετά μουσικής.

Πληροφορίες:
Μουσικός Περίπατος στη Βάβλα, Ορεινή Λάρνακα
Σάββατο 25 Μαΐου, ώρα: 17:00 – 00:00
Για πληροφορίες: 99676397, 99941100

Είσοδος ελεύθερη

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση