ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Όλη η δισκογραφία των Monsieur Doumani δωρεάν

Η μπάντα για τις επόμενες ημέρες παρέχει ψηφιακά σε όλα τα formats τη μουσική της

Του Απόστολου Κουρουπάκη

Του Απόστολου Κουρουπάκη

kouroupakisa@kathimerini.com.cy

Το συγκρότημα Monsieur Doumani (Αντώνης Αντωνίου - τζουράς, φωνητικά / Άντης Σκορδής - κιθάρα, φωνητικά / Δημήτρης Γιασεμίδης - τρομπόνι, φλάουτο) με ανάρτησή του στο facebook ανακοίνωσε ότι προσφέρει δωρεάν για τις επόμενες μέρες όλη τη δισκογραφία τους ψηφιακά σε όλα τα formats, θέλοντας, όπως σημειώνουν να βοηθήσουν και εκείνοι με τον τρόπο τους να βγούμε από αυτό το lockdown με σώας τας φρένας.

Επισκεφθείτε το link https://monsieurdoumani.bandcamp.com/ για να κατεβάσετε τον δίσκο ή τους δίσκους της αρεσκείας σας. Το γκρουπ διαθέτει στο κοινό του τους δίσκους «Grippy Grappa» (2013), «Σήκωσες» (2015) και «Αγκάθθιν» (2018).

Προσοχή, όμως, αν και δωρεάν ελάβατε μπορείτε να κάνετε την εισφορά σας για να στηρίξετε την μπάντα ώστε να συνεχίσει να δημιουργεί.

 

 

Οι Monsieur Doumani δημιουργήθηκαν το 2012 στη Λευκωσία και έχουν βραβευτεί με πληθώρα βραβείων, όπως «Καλύτερου Συγκροτήματος» στα μουσικά βραβεία Songlines Music Awards, και με το βραβείο κριτικών μουσικής «Andrea Parodi World Music Awards». Οι Monsieur Doumani έχουν κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ, τα οποία σημείωσαν τεράστια επιτυχία και τους χάρισαν παγκόσμια αναγνώριση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση