ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:03
 

Στην Επιτροπή Μεταφορών πάει το θέμα της Οικίας Χατζηγεωργάκη

Να παραμείνει Εθνολογικό Μουσείο είναι κοινός στόχος με το Υπουργείο, λέει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ

Newsroom K

Στην Επιτροπή Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων της Βουλής των Αντιπροσώπων θα πάει τελικά το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικά με την Οικία Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου, η οποία λειτουργεί ως Εθνολογικό Μουσείο.

Άλλωστε, τις προηγούμενες ημέρες την πρόθεσή τους να εγγράψουν το θέμα στην αρμόδια Επιτροπή είχαν εκφράσει τόσο ο Δημοκρατικός Συναγερμός, όσο και το ΑΚΕΛ.

Όπως ενημερώνεται η «Κ» το θέμα θα αχθεί προς συζήτηση ενώπιον της Επιτροπής Μεταφορών το πιθανότερο εκτάκτως, πιθανόν την επόμενη Παρασκευή. 

 

Συνάντηση με Καρούσο

Σήμερα το πρωί ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου είχε συνάντηση με τον καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννη Καρούσο κ. Νίκο Καρούσο.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο κ. Δημητρίου τόνισε ότι ο στόχος είναι κοινός με τον υπουργό Μεταφορών και ότι αυτός είναι αρχοντικό του Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου να συνεχίσει να λειτουργεί ως Εθνολογικό Μουσείο

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

Σκοπός των διαλέξεων αυτών είναι η προώθηση της φιλολογικής έρευνας, της κριτικής και του επιστημονικού διαλόγου γύρω από την ποίηση της Γενιάς της Εισβολής.

Σειρά Διαλέξεων του Ομίλου Λογοτεχνίας και Κριτικής «Τάσεις και αναζητήσεις στην ποίηση της Γενιάς της εισβολής»

Συνολικά έχουν προγραμματιστεί έντεκα διαλέξεις και θα αρχίσουν την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν στις 18 Νοεμβρίου ...
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
X