ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

16ο Φεστιβάλ Θεάτρου Παράβαση Λυμπιών

Επιστρέφει με πέντε παραγωγές από Κύπρο και Ελλάδα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Φεστιβάλ Θεάτρου της θεατρικής ομάδας Παράβαση Λυμπιών επιστρέφει με πέντε παραγωγές από Κύπρο και Ελλάδα, από τις 24 Αυγούστου μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Λυμπιών.

Η αρχή γίνεται την Τετάρτη 24 και την Παρασκευή 26 Αυγούστου με τη νέα παράσταση της Παράβασης, που είναι η «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη σε κυπριακή διασκευή του Σοφοκλή Σοφοκλέους και σκηνοθεσία των Αντωνίας Χαραλάμπους και Πολυξένης Σάββα.

Την Κυριακή 28 Αυγούστου σειρά παίρνει το Κορινθιακό Θέατρο «Βασίλης Ρώτας» με το έργο του Ζαν Κλοντ Καριέρ «Η ταράτσα» σε σκηνοθεσία- διασκευή Ισίδωρου Σταμούλη. Ακολουθεί τη Δευτέρα 29 Αυγούστου ο Θεατρικός Όμιλος Δήμου Δερύνειας με την παράσταση «Η μουσική συναντά το θέατρο», σε σκηνοθεσία - γενική επιμέλεια Χρίστου Καραΐσκου.

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου η Θεατρική Ομάδα Ομόνοιας Άσσιας παρουσιάζει το έργο του Δημήτρη Ψαθά «Ο κουτσομπόλης», σε σκηνοθεσία Ανδρέα Νικολαΐδη.

Η αυλαία πέφτει την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου με τη Θεατρική Ομάδα «Παρωδία», με το έργο του Δωρόθεου Δωροθέου «Τρισβούννι Λαβ Στόρις», σε σκηνοθεσία του ιδίου.

Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε/Πού: Πολιτιστικό Κέντρο Λυμπιών, στις 20:30 

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 99787090

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση