ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«170 τετραγωνικά (Moonwalk)» η νέα παράσταση του ΘΟΚ

Σε σκηνοθεσία Γιώργη Τσουρή, τα κρυμμένα μυστικά μιας οικογένειας έρχονται στο φως, κρυμμένες αλήθειες αποκαλύπτονται

Newsroom K

Η νέα παραγωγή του ΘΟΚ «170 τετραγωνικά», σε σκηνοθεσία Γιώργη Τσουρή ανεβαίνει το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019 στη Νέα Σκηνή του ΘΟΚ. Το έργο βασίζεται πάνω στις οικογενειακες σχέσεις και πώς μπορούν να επηρεαστούν όταν τίθεται το θέμα της κληρονομάς. Στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί Ντόρα Μακρυγιάννη, Ήβη Νικολαΐδου, Κρίστη Παπαδοπούλου, Αλέξανδρος Παρίσης και Βασίλης Χαραλάμπους.

Με αμεσότητα και ρεαλισμό, ο συγγραφέας και σκηνοθέτης Γιωργής Τσουρής στήνει μια παράσταση που θα μπορούσε να παιχτεί άνετα στο καθιστικό του σπιτιού μας, μέσα στους δικούς μας τέσσερις τοίχους – με ό,τι δραματικό αλλά και κωμικό συνοδεύει αυτή την κατάσταση. 

 

Υπόθεση

Στη σημερινή ελληνική επαρχία, σ’ ένα μεγάλο σπίτι της Θήβας. Δύο αδερφές, η Λίλη και η Αλεξάνδρα, συναντιούνται έπειτα από χρόνια με αφορμή τον πρόσφατο θάνατο του πατέρα τους, για να ξεκαθαρίσουν την τύχη του πατρικού τους. Η σύγκρουση ανάμεσά τους μοιάζει αναπόφευκτη. Τα 170 τετραγωνικά ενός σπιτιού μετατρέπονται σε ένα πεδίο μάχης, όπου όλα τα πρόσωπα κινούνται επιθετικά, ό,τι θεωρούσαν ως δεδομένο ανατρέπεται. Κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως, κρυμμένες αλήθειες αποκαλύπτονται.

 Ό,τι θεωρούσαν ως δεδομένο ανατρέπεται στην παράσταση «170 τετραγωνικά (Moonwalk)».

 

Συντελεστές:  Σκηνοθεσία-Μουσική επιμέλεια: Γιωργής Τσουρής. Παίζουν οι ηθοποιοί: Ντόρα Μακρυγιάννη, Ήβη Νικολαΐδου, Κρίστη Παπαδοπούλου, Αλέξανδρος Παρίσης, Βασίλης Χαραλάμπους.

Σκηνικά-Κοστούμια: Μαρίζα Παρτζίλη
Σχεδιασμός φωτισμών: Σταύρος Τάρταρης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Κλείτος Κωμοδίκης

 

Πληροφορίες/Παραστάσεις

Πότε / Πού: Θέατρο ΘΟΚ, Νέα Σκηνή, απο τις 25 Οκτωβρίου 2019. Επίσημη πρώτη παράσταση θα γίνει στις 26 Οκτωβρίου 2019 και κάθε Παρασκευή & Σάββατο, 8:30 μ.μ. και Κυριακή, 6:00 μ.μ.

Συστήνεται για άτομα άνω των 16 ετών.

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 22864361, www.thoc.org.cy 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση