ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Κάθε παιδί στο θέατρο

Για πληροφορίες και κρατήσεις το κοινό μπορεί να απευθύνεται στον αριθμό 99 189208

Δελτίο Τύπου

Το Κέντρο Θεάτρου για Παιδιά και Νεαρά Άτομα (Assitej Κύπρου), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού, διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Κάθε παιδί στο θέατρο - Το δικαίωμα του παιδιού για συμμετοχή στην πολιτιστική ζωή του τόπου».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Στροβόλου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού, κυρίας Δέσπως Μιχαηλίδου.

Εισαγωγικές τοποθετήσεις θα κάνουν η Επίτροπος, καθώς και η Δρ. Νάντια Τομασίδου, λέκτορας και ακαδημαϊκή ερευνήτρια στο Δράμα και Θέατρο στην Εκπαίδευση.

Στη συζήτηση συμμετέχουν η κοινωνιολόγος Μαρία Αγγελή (Μεσογειακό Ινστιτούτο Μελετών Κοινωνικού Φύλου), η μαθήτρια Ευγενία Μαρία Αργυρού, η θεατρολόγος και επικοινωνιολόγος Μαρίνα Μαλένη, ο σκηνοθέτης και παιδαγωγός Νίκος Νικολαΐδης, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Κώστας Σιλβέστρος και ο μαθητής Κωνσταντίνος Τομασίδης. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Απόστολος Κουρουπάκης.

Για πληροφορίες και κρατήσεις το κοινό μπορεί να απευθύνεται στον αριθμό 99 189208.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση

Στην Κύπρο το αριστούργημα του Αντώνη Τσιπιανίτη με την Κατερίνα Διδασκάλου που απέσπασε το θερμό χειροκρότημα κοινού και ...
Kathimerini.com.cy
 |  ΘΕΑΤΡΟ-ΧΟΡΟΣ
Στη Στέγη Χορού Λευκωσίας από τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο 2023 με προθεσμία αιτήσεων μέχρι τις 26 Απριλίου
ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις
 |  ΘΕΑΤΡΟ-ΧΟΡΟΣ