ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Das liegt im Blut (Είναι στο αίμα): Μια σόλο περφόρμανς της Gifty Wiafe

Από το Θέατρο Αποθήκες και οι Δράσεις 2021-2022 «Νέ@ σε έρημο νησί» του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Θέατρο Αποθήκες και οι Δράσεις 2021-2022 «Νέ@ σε έρημο νησί» του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου θα φιλοξενήσουν την παράσταση Das liegt im Blut (Είναι στο αίμα), αποτέλεσμα της δεκαοχτάμηνης συνεργασίας του Tete Adehyemma Dance Theatre (Ghana) και του Cactus Junges Theater (Γερμανία). Μια σόλο περφόρμανς της Gifty Wiafe, ηθοποιού από την Γκάνα που ζει στη Γερμανία.

Η Wiafe γεμίζει τη σκηνή με χιούμορ, χορό, μουσική και αφήγηση, οδηγώντας το κοινό σε ένα συναρπαστικό ταξίδι μεταξύ ηπείρων και πολιτισμών, αγγίζοντας ταυτόχρονα μια ποικιλία θεμάτων παγκόσμιας σημασίας και ενδιαφέροντος. Συνδέει το βαθιά προσωπικό με ζητήματα που αφορούν, μεταξύ άλλων, τη μετανάστευση, την κουλτούρα και την εθνική ταυτότητα, την ατομική και εταιρική απληστία, τις περιβαλλοντικές προκλήσεις, τις οπτικές αντρών και γυναικών. Καλεί το κοινό «να μπει για λίγο στα παπούτσια του άλλου» και να γνωρίσει τη μεταμορφωτική δύναμη των τεχνών όταν θέλουμε να φανταστούμε και να δημιουργήσουμε έναν κόσμο όπου δεν φοβόμαστε την ετερότητα και τη διαφορετικότητα, αλλά τις γιορτάζουμε.

Συντελεστε΄ς

Κείμενο: Petra Kindler
Σκηνοθεσία: Barbara Kemmler
Ερμηνεία: Gifty Wiafe
Χορογραφία: Frank Sam
Σχεδιασμός φωτισμών-Ήχος: Henry Nyadiah

Η παράσταση θα παρουσιαστεί στην αγγλική γλώσσα.

Για ενήλικο και εφηβικό κοινό.

Σε συνεργασία με το Goethe-Institut Zypern

Περισσότερες Πληροφορίες 

Λευκωσία: Θέατρο Αποθήκες, την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 στις 20.30

Πληροφορίες / Εισιτήρια
●Ηλεκτρονικά στη σελίδα www.thoc.org.cy
●Ταμείο Θεάτρου ΘΟΚ, 77772717 (Τρίτη-Κυριακή 10:00-13:30 & 16:00-18:00)

Πολιτική Εισιτηρίων / Υγειονομικά Μέτρα / Covid - 19

Η είσοδος στην παράσταση Das liegt im Blut (Είναι στο αίμα) θα επιτρέπεται σε όσους/όσες διαθέτουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 –τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού– είτε πιστοποιητικό ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19 –με ισχύ έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους θετικής διάγνωσης– είτε το Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU Digital Covid Certificate) –μόνο στις περιπτώσεις που το πιστοποιητικό αφορά σε εμβολιασμό για την ασθένεια του COVID-19 ή ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19 – είτε αρνητική εργαστηριακή εξέταση (PCR test) για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών είτε εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου 72 ωρών (rapid test).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση