ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δύο επιπλέον παραστάσεις για το «Ο DARK DARK DARK» του Φώτη Νικολάου

Το έργο είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μετά τις παραστάσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό το νέο έργο του Φώτη Νικολάου «Ο DARK DARK DARK» επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας για δύο ακόμα παραστάσεις στις 10 Ιανουαρίου, με διπλή παράσταση.


Η αρχιτεκτονική μιας σύγχρονης κόλασης ενός καθαρτηρίου, μέσα από έναν ατελείωτο λαβύρινθο που όλο μεταβάλλεται, μεταπλάθεται και αλλάζει συνεχώς ονόματα και τίτλους, σαν ένα όνειρο μέσα στο όνειρο.  Ένα σκοτεινό παιχνίδι του μυαλού που μας κρατά παγιδευμένους παρέα με τους φόβους και τις αδυναμίες μας, μακριά από τη ζωή, μακριά από το φως και μας βυθίζουν στη μοναξιά και την αδράνεια.  Μία ατέρμονη μάχη, ένας αγώνας σώμα με σώμα με τα σκοτάδια μας, μια μετωπική σύγκρουση με τον εαυτό μας, μία συνεχής προσπάθεια να φτάσουμε στο “πουθενά”.  Ξανά και ξανά.  Ο ένας λαβύρινθος οδηγεί πάντα σε έναν άλλο, ο ένας εφιάλτης φέρνει τον επόμενο. Όπως και στα όνειρα, εγκλωβιζόμαστε σε έναν φαύλο κύκλο, ανίκανοι να βρούμε το νήμα, αυτό που θα μας οδηγήσει στην έξοδο, ξανά στη ζωή.  Εκεί όπου θα μπορέσουμε να (ξανά)αγαπήσουμε, να (ξανά)ερωτευτούμε, να (ξανά)ονειρευτούμε και να (ξανά)επιθυμήσουμε.  


Συντελεστές Παραγωγής

Σύλληψη – Χορογραφία: Φώτης Νικολάου. Σκηνικά: Έλενα Κοτασβήλι, Αλέξης Βαγιανός. Μουσική: Μohammad. Κοστούμια: Κωνσταντίνα Ανδρέου. Σχεδιασμός Φωτισμού: Καρολίνα Σπύρου. Βοηθός Χορογράφου: Σοφία Μπάρκα. Ερμηνευτές: Ελίνα Καρακώστα, Ρεγγίνα Μαρκίδου, Άννα Νικολάου, Γιάννης Οικονομίδης, Bartosz Przybylski, Αυγουστίνα Τρίαρου, Κατερίνα Τυλληρίδου, Τζούλη Χαραλαμπίδου . Φωτογραφίες: Δημήτρης Λούτσιος. Βιντεοσκόπηση: Λουκία Χατζηγιάννη. Επικοινωνία: Λουκία Βασιλείου


Στo πλαίσιo του Προγράμματος Τερψιχόρη 2022 των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υφυπουργείου Πολιτισμού.


www.fotisnikolaou.com

Πότε/πού: 10 Ιανουαρίου 2023, ώρα 6:00 μ.μ. και 9:00, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

 
εισιτήρια:www.soldoutticketbox.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση