ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«genes and tonic» παρελθόν και παρόν

Στο πλαίσιο του Nicosia Pop Up 2020

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η χορογράφος και περφόμερ Eύη Δημητρίου παρουσιάζει την παράσταση «genes and tonic» στο πλαίσιο του Nicosia Pop Up 2020, την Κυριακή 14 Μαρτίου στο Θέατρο Πόλης, στη Λευκωσία. Η παράσταση «genesandtonic» διερευνά τη σχέση ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, προκειμένου να εμβαθύνει σε θέματα προσωπικής ταυτότητας, οικογένειας, φυλής. Μέσα από την παράσταση τίθενται ερωτήματα όπως το πόσο από το παρελθόν ζει στο παρόν, αν τα γονίδιά μας έχουν σημασία και είμαστε ελεύθεροι να επιλέγουμε το δικό μας πεπρωμένο; Η περφόρμερ Εύη Δημητρίου αναλαμβάνει τον ενός wannabe DJ και ταξιδεύει το κοινό από τις δικές της αναμνήσεις στην πραγματικότητα του παρόντος. Συνδυάζοντας τον λόγο και το χιούμορ με την κίνηση και τη μουσική η παράσταση δημιουργεί μια διαδραστική ατμόσφαιρα ανάμεσα στην περφόρμερ και στο κοινό. Η μουσική της παράστασης είναι του Δημήτρη Σπύρου.

Εύη Δημητρίου
Η Εύη Δημητρίου είναι χορογράφος, χορεύτρια και συνιδρύτρια της ομάδας χορού Εν δράσει με την οποία παρουσίασε έργα της διεθνώς. Η χορογραφική της έρευνα εστιάζει στον ρόλο του ατόμου στην κοινωνία, θέτοντας ερωτήματα για το φύλο και τα κοινωνικά στερεότυπα. Σπούδασε χορό στο Λονδίνο (Τrinity Laban) και στη Νέα Υόρκη (Limon Institute).

Παράσταση: Κυριακή 14 Μαρτίου, ώρα 6:00 μ.μ. Θέατρο Πόλης, Λευκωσία Είσοδος Ελεύθερη – Απαραίτητη Κράτηση: 99349716 facebook: @eviedemetrioudanceartist fb event: https://fb.me/e/4aPZfdwbZ www.eviedemetriou.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση