ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για ψηφιακά έργα μικρής διάρκειας από Θεατρικό Μουσείο Κύπρου

Από τις προτάσεις που θα υποβληθούν, θα επιλεγούν μέχρι και τέσσερις, που θα επιχορηγηθούν με χρηματικό ποσό των 500 ευρώ έκαστη και θα παρουσιαστούν

ΚΥΠΕ

Ανοιχτή πρόσκληση προς καλλιτέχνες απευθύνει το Θεατρικό Μουσείο Κύπρου, για προτάσεις δημιουργίας ψηφιακών έργων μικρής διάρκειας, με αφορμή τους εορτασμούς για τα δεκάχρονα του.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στόχος είναι να δημιουργηθούν μικρής διάρκειας βίντεο με θεματική εμπνευσμένη από το χώρο, τα εκθέματα του μουσείου, τους ανθρώπους, τις παραστάσεις ή την ιστορία του κυπριακού θεάτρου, με αφετηρία την καλή γνώση του θεάτρου και τον εορτασμό των δεκάχρονων του Μουσείου.

Από τις προτάσεις που θα υποβληθούν, θα επιλεγούν μέχρι και τέσσερις, που θα επιχορηγηθούν με χρηματικό ποσό των 500 ευρώ έκαστη και θα παρουσιαστούν, τόσο διαδικτυακά, όσο και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που θα γίνουν για τα δεκάχρονα του μουσείου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν παρουσίαση της ιδέας, σύντομη περίληψη, ονόματα συνεργατών, διάρκεια βίντεο, καθώς και χρόνο υλοποίησης (το αργότερο μέχρι το τέλος Μαρτίου).

Προθεσμία υποβολής προτάσεων ορίστηκε η 28η Φεβρουαρίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση theatre.museum@cytanet.com.cy, με τα ακόλουθα στοιχεία: Τίτλος, σύντομη περιγραφή, τόπος, τρόπος, χρόνος υλοποίησης και συντελεστές με σύντομα βιογραφικά.

Τα τελικά έργα μπορούν να παραδοθούν και με τη μορφή ηλεκτρονικού συνδέσμου, το αργότερο μέχρι τις 15 Μαρτίου ενώ για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 25343464.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση

Μια συνάντηση σε ένα αεροδρόμιο οδηγεί σε μια έντονη, παθιασμένη σχέση, σε γάμο, σπίτι, δουλειά και οικογένεια - όλα φυσιολογικά ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΘΕΑΤΡΟ-ΧΟΡΟΣ