ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γαστρονόμος Σεπτεμβρίου

Ζήτω το ελληνικό ταψί

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το πιο ρηχό μας σκεύος σε μια εις βάθος γνωριμία

Το γιουβέτσι, το σινί, τα γεμιστά, τα ταψιά της Κυριακής, οι πίτες και φυσικά, τα γλυκά που λαχταράμε. Από το ταψί απολαμβάνουμε γεμιστούς ανθούς και αμπελόφυλλα, παστίτσιο με μπολονέζ μανιταριών, κατσικάκι γιουβέτσι, πλούσια τυρόπιτα με κρέμα τυριών, αλλά και μπακλαβά με φιστίκι!

Γιουβέτσι με κάθε τρόπο

Συνταγές με διάφορα ζυμαρικά και κρέατα

Τα ταψιά της Κυριακής

Τα πιο ωραία οικογενειακά φαγητά μας

Τα πιο ωραία γεμιστά

Με τα ωραία λαχανικά της εποχής

Μπαίνει η πίτα στο ταψί

Από κοτόπιτα με γραβιέρα και φύλλο γιαουρτιού μέχρι χταποδόπιτα κεφαλονίτικη

Η τέχνη της γάστρας

«Σεμινάρια» ψησίματος από έναν μάστορα του παραδοσιακού γάστρου

Ακόμη:

Η Μαριλένα Ιωαννίδου μάς φτιάχνει συνταγές με φρούτα της εποχής: κοτόπουλο με κυπριακά μάνγκο, σουπιές με κόκκινο σταφύλι, σαρλότα με καβάφες και ρυζόγαλο με μούρα του βουνού.

Γαστρονόμος Σεπτεμβρίου. Αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση