ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

1821: Με την πένα των πρωταγωνιστών – Τόμος 1 Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Από την Κυριακή 26 Απριλίου μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Παλαιών Πατρών Γερμανός, Εμμανουήλ Ξάνθος, Κανέλλος Δεληγιάννης αλλά και Σπύρος Σπυρομήλιος, Σατωβριάνδος και Βαχίτ πασάς (τοποτηρητής της Χίου το 1822). Είναι μερικοί από τους συγγραφείς των κειμένων που θα κυκλοφορούν κάθε μήνα –αρχής γενομένης από τις 26 Απριλίου 2020– με το κυριακάτικο φύλλο της «Κ», στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της ενόψει των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Πρόκειται για κείμενα κυρίως απομνημονευματικά, προσωπικοτήτων που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο ή άμεση εμπλοκή –από διαφορετική σκοπιά ο καθένας– και γράφτηκαν σε μικρή χρονική απόσταση από τα επαναστατικά γεγονότα. Παραδίδονται στο αναγνωστικό κοινό στην πρωτότυπο –πολυτονική– μορφή. Τα συνοδεύουν εκτεταμένες εισαγωγές για τον συγγραφέα τους και τη σημασία του κειμένου, επεξηγηματικά σχόλια –γραμμένα και τα δύο από πανεπιστημιακούς που ασχολούνται με την Επανάσταση–, καθώς και πλούσια εικονογράφηση.

Στο ίδιο πακέτο της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» θα βρείτε το νέο τεύχος του Lifestyle περιοδικού Beautiful People.

Σημειώνουμε ότι:

Κάθε Κυριακή μπορούμε να σας φέρνουμε το πακέτο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ στην ασφάλεια
του σπιτιού σας!

Τιμή εφημερίδας με την παράδοση €3 και πληρωμή με Contact less card.

To μόνο που έχετε να κάνει είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στο kathimerini.com.cy/orders

Η Διανομή πραγματοποιείται στην περιοχή Λευκωσίας – στους δήμους Λευκωσίας, Έγκωμης, Λακατάμιας, Στροβόλου Αγλατζίας, και Αγίου Δομετίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση