ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αυτή την Κυριακή, διαβάστε αποκλειστικά στην «Καθημερινή»

Μαζί ο «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ», το «Κ», η βιογραφία «Μεγάλοι Ηθοποιοί του Θεάτρου: ΕΛΛΗ ΛΑΜΠΕΤΗ» και το ένθετο «Ιδιωτική Εκπαίδευση»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

· Μεγάλη δημοσκόπηση στην «Κ»: Ποιοι διασώζονται, οι εκπλήξεις και ποιων κομμάτων τα ποσοστά βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση. Ποια είναι η δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών. Πώς κρίνουν οι πολίτες τη διακυβέρνηση Αναστασιάδη. Πώς αξιολογούν τη διαφθορά, τις πολιτογραφήσεις, τους χειρισμούς στην πανδημία, το κυπριακό και την οικονομία. Ποια η επιρροή των σόσιαλ μίντια στο πολιτικό σκηνικό και πόσο αξιόπιστα τα θεωρούν οι πολίτες.

· Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης αναλύει στην «Καθημερινή» τι να αναμένουμε από την άτυπη πενταμερή και τα τετελεσμένα στην Αμμόχωστο. Απαντά στη φημολογία περί άλλων ιδεών από τον Πρόεδρο και σε όσα λέγονται για τη δική του υποψηφιότητα το 2023.
· Ο Μητροπολίτης Ταμασού μιλά αποκλειστικά στην «Κ» για τις σχέσεις του με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο, τα περί πέμπτης φάλαγγας αλλά και τους δεσμούς του με τη Ρωσία.

· Στη στενωπό των γεωπολιτικών εξελίξεων η Κύπρος. Πώς επηρεάζεται από τις σχέσεις Τουρκίας-ΗΠΑ και Άγκυρας-Βρυξελλών.

· Πολιτικός αναβρασμός στην Άγκυρα και οι προεκτάσεις στα Κατεχόμενα.

Μαζί ο «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ», το «Κ», η βιογραφία «Μεγάλοι Ηθοποιοί του Θεάτρου: ΕΛΛΗ ΛΑΜΠΕΤΗ» και το ένθετο «Ιδιωτική Εκπαίδευση».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση