ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γαστρονόμος Απριλίου, Πάσχα στον Έβρο

Ένα οδοιπορικό στο τελευταίο σύνορο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Γαστρονομικό σταυροδρόμι στον Έβρο, για να νιώσουμε τους αιώνιους συμβολισμούς και να γιορτάσουμε το Πάσχα όπως του πρέπει: ως μια γιορτή αναγέννησης, ως μια συνθήκη συμβίωσης και ελπίδας.

Ντόπιοι και καλεσμένοι, εμπνεύστηκαν από τα φημισμένα προϊόντα και συνταγές του τόπου, έστρωσαν ένα συναρπαστικό λαμπριάτικο τραπέζι.
Για πρώτη φορά, ένα μοναδικό οδοιπορικό στον Έβρο, το τελευταίο σύνορο όπου στρώσαμε ένα μεγάλο λαμπριάτικο τραπέζι στο Δέλτα του Έβρου με συνταγές από 7 σεφ που συγκεντρώθηκαν με ενθουσιασμό σε ένα από τα συναρπαστικότερα τοπία της Ελλάδας, για να μαγειρέψουν την παραδοσιακή εβρίτικη κουζίνα αλλά και δημιουργικές συνταγές, εμπνευσμένες από τα εμβληματικά προϊόντα του Έβρου.

Αρνί και κατσίκι, από την κορυφή ως τα νύχια
Ο πιο πλήρης και αναλυτικός οδηγός για το εθιμικό κρέας του Πάσχα, για να ξέρουμε ποιο κομμάτι θα μας δώσει τα καλύτερα μαγειρέματα, αξιοποιώντας τα στο έπακρο. Ενας nose to tail κατάλογος γνωριμίας με τα πιο… δύσκολα κομμάτια για no waste μαγειρέματα πρωτόγνωτης υφής και νοστιμιάς. Μαζί, εκλεκτές συνταγές και οδηγίες από τους καλύτερους Έλληνες σεφ και πώς να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας φέτος το Πάσχα.

Ακόμη:

H Αθηνά Λοϊζίδου μας μαγειρεύει για το Πασχαλινό τραπέζι, νόστιμες, υγιεινές και παραδοσιακές συνταγές, φτιαγμένες με υλικά από τον τόπο μας.

Γαστρονόμος Απριλίου. Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.

Μαζί περιοδικό Κ, Ταξίδια και TV οδηγός.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση

Ποια είναι τα καλύτερα bars της Κύπρουꓼ - Αυτή την Κυριακή μαζί με την «Καθημερινή»
Kathimerini.com.cy
 |  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ