ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γαστρονόμος Ιουλίου

Την Κυριακή, 16 Ιουλίου, με την «Καθημερινή»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το νέο τεύχος του Γαστρονόμου που κυκλοφορεί την Κυριακή, 16 Ιουλίου, με την «Καθημερινή», κάνουμε μια περιδιάβαση στη φημισμένη Κρητική κουζίνα και τις ομοιότητες της με την Κυπριακή.

Δοκιμάζοντας και μαγειρεύοντας στα παλιά καφενεία των χωριών και των πόλεων, σε αυτά τα αλουστράριστα στέκια των ντόπιων, που είναι θύλακες της αληθινής ζωής και μικρόκοσμοι που χωρούν αιώνες παραδόσεων. Εκεί, στα ταπεινά αυτά μαγαζιά, μέσα από τη ρουτίνα της επανάληψης και μαγειρεύοντας κατά παράδοση με τα εποχικά και τα βρισκούμενα, συντηρείται μια μαγειρική κληρονομιά αιώνων και ανασύρεται ζωντανός ο μύθος της κρητικής κουζίνας.

Από ρακή και τους καλύτερους κεφτέδες της ζωής μας στα προάστια του Ηρακλείου μέχρι αρνάκι με τη στάκα στο οροπέδιο Ασκύφου

ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 2023

Ποιοι είναι οι δέκα παραγωγοί που βραβεύθηκαν από τον Γαστρονόμο, τα καλύτερα κρασιά, τυριά και προϊόντα της αγοράς για φέτος όπως τα αποφάσισαν οι κριτές του Γαστρονόμου Κύπρου

Ακόμη:

H Αθηνά Λοϊζίδου μας φτιάχνει δροσερά γλυκά γεμάτα χρώμα, cheesecake με βερίκοκα και amaretto και μαρέγκες με κεράσια για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.

Μαζί τα περιοδικά Κ, ΤV Οδηγός και Οδηγός Ασφάλισης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση