ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γαστρονόμος Μαΐου

Aυτή την Κυριακή μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

ΧΑΛΙΤΖΙΑ: Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Το «ζωντανό» παραδοσιακό τυρί της Κύπρου με την πικάντικη γεύση, ισοσταθμίζει και απογειώνει υπέροχα τις συνταγές μας.
Η Μαριλένα Ιωαννίδου μας διηγείται την ιστορία των χαλιτζιών και μας φτιάχνει ένα ξεχωριστό ριζότο με παντζάρι και χαλίτζια και υπέροχα ρολά μελιτζάνας με χαλίτζια και αρωματικά.

Ο Γαστρονόμος Μαΐου, μπαίνει στην κουζίνα του γείτονα. Συνταγές εύκολες και νόστιμες από ανθρώπους της διπλανής πόρτας... ανοίγουν το σπίτι τους και μιλάνε για τον τρόπο που μαγειρεύουν. Καθημερινοί άνθρωποι μοιράζονται τα μυστικά της μαγειρικής και τις αγαπημένες τους συνταγές. Συνταγές κυριακάτικες της γιορτής και της μοιρασιάς.

Η Αθηνά Λοιζίδου μας φτιάχνει υπέροχες συνταγές για την άνοιξη. Φιλέτο τσιπούρας με πράσινες ελιές, φιλέτο κοτόπουλο με πουργούρι και κύμινο, λαχταριστές μαρέγκες με φράουλες, κρέμα και χαλεπιανά και ανοιξιάτικη σαλάτα με αβοκάντο εσπεριδοειδή και σάλτσα ταχίνι.

Maζί τα περιοδικό Κ και τα Κλασσικά Εικονογραφημένα Κόμικς 1821 – Ρήγας Φεραίος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση