ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:37
 

Γαστρονόμος Μαΐου: Μαγειρεύουμε ελληνικές μακαρονάδες

Την Κυριακή 12 Μαΐου μαζί με την «Κ»

Newsroom K

Στριφτάρια, χυλοπίτες, σιουφιχτά, φλωμάρια, ματσάτα, μανέστρα, κουσκούς, τραχανάς, ραβιόλες: η κυπριακή και η ελληνική παράδοση είναι γεμάτες ξεχωριστά ζυμαρικά. Καταγράφουμε τα είδη, τις ιδιαιτερότητές τους και τα μαγειρεύουμε ακολουθώντας παραδοσιακές αλλά και μοντέρνες, ευφάνταστες συνταγές σε ένα τεύχος-έκπληξη που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νοικοκυριό.

Επιπλέον, η Μαριλένα Ιωαννίδου μΑς παρουσιάζει δυο πιάτα απλά και μυρωδάτα, κουνέλι κρασάτο στον φούρνο και καπαμά με αγκινάρες και μανιτάρια.

Η Αθηνά Λοϊζίδου μΑς προτείνει 4 ξεχωριστές συνταγές με τις αγαπημένες μας φράουλες: μαρμελάδα φράουλας, παραδοσιακή συνταγή κρέμας πατισερί με φράουλες, τηγανίτες με σος φράουλας και μους σοκολάτας με φράουλες.

Στο ίδιο πακέτο της «Καθημερινής» το νέο τεύχος του lifestyle περιοδικού Beautiful People καθώς και το ένθετο Αυτοκινήτου.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Οι δύο Αμερικάνοι πήγαν στην Τουρκία να δουλέψουν τον ψυχάκια και αυτός τους δούλεψε όπως ο ίδιος ήθελε!!! ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση

X