ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γαστρονόμος Μαΐου: Μαγειρεύουμε ελληνικές μακαρονάδες

Την Κυριακή 12 Μαΐου μαζί με την «Κ»

Newsroom K

Στριφτάρια, χυλοπίτες, σιουφιχτά, φλωμάρια, ματσάτα, μανέστρα, κουσκούς, τραχανάς, ραβιόλες: η κυπριακή και η ελληνική παράδοση είναι γεμάτες ξεχωριστά ζυμαρικά. Καταγράφουμε τα είδη, τις ιδιαιτερότητές τους και τα μαγειρεύουμε ακολουθώντας παραδοσιακές αλλά και μοντέρνες, ευφάνταστες συνταγές σε ένα τεύχος-έκπληξη που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νοικοκυριό.

Επιπλέον, η Μαριλένα Ιωαννίδου μΑς παρουσιάζει δυο πιάτα απλά και μυρωδάτα, κουνέλι κρασάτο στον φούρνο και καπαμά με αγκινάρες και μανιτάρια.

Η Αθηνά Λοϊζίδου μΑς προτείνει 4 ξεχωριστές συνταγές με τις αγαπημένες μας φράουλες: μαρμελάδα φράουλας, παραδοσιακή συνταγή κρέμας πατισερί με φράουλες, τηγανίτες με σος φράουλας και μους σοκολάτας με φράουλες.

Στο ίδιο πακέτο της «Καθημερινής» το νέο τεύχος του lifestyle περιοδικού Beautiful People καθώς και το ένθετο Αυτοκινήτου.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση

X