ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γαστρονόμος Μαΐου: Ο απόλυτος οδηγός BBQ

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στον Γαστρονόμο που κυκλοφορεί στις 21 Μαΐου, ανάβουμε ψησταριές και ψήνουμε... τα πάντα! Ο πιο πλήρης και αναλυτικός οδηγός για τέλεια κρεατικά σχάρας από τους εξπέρ του είδους!

Ποιες είναι οι κοπές για μοσχάρι, χοιρινό, αρνί και κοτόπουλο; Πώς τις ψήνουμε για το τέλειο αποτέλεσμα; Ποιες οι διαφορές τους, ποια τα μυστικά τους και πώς θα πετύχουμε το πιο ζουμερό ψαχνό με τις πιο τραγανές κρούστες!

Φτιάξτε κάρβουνα, έρχονται τα πιο λαχταριστά steaks!

Ετοιμαστείτε για το πλουσιότερο BBQ του καλοκαιριού με ό,τι κοπές φανταστείτε! Ακαταμάχητες συνταγές στη σχάρα, με steaks από μοσχάρι, χοιρινό, αρνάκι και κοτόπουλο!

Ψήστε μοσχαρίσιες tomahawk με σάλτσα miso αλλά και μπριζόλες strip loin σε tacos με σος κόλιανδρου! Μήπως προτιμάτε τις χοιρινές πανσέτες γλασαρισμένες σε μεσογειακή μαρινάδα;

Σας έχουμε όμως και spare ribs με τα 5 κινέζικα μπαχαρικά, παϊδάκια προβατίνας με σπαράγγια και αρνίσια παϊδάκια μαρινάτα σε πετιμέζι και μουστάρδα! Αν προτιμάτε το κοτόπουλο στη σχάρα, σας δίνουμε ιδέες για αργεντίνικο ολόκληρο κοτόπουλο πάνω στη σχάρα με cimichuri!

Στρώνουμε τραπέζι με brisket, το ψητό έδεσμα του αμερικανικού Νότου

Ο σεφ Βασίλης Σπόρος πέρασε 12 ώρες ετοιμάζοντας και ψήνοντας το αγαπημένο βοδινό κομμάτι της τεξανής κουζίνας, το brisket, και μας κάνει το τραπέζι με ένα πλήρες γεύμα όπου το λαχταριστό brisket στη σχάρα είναι ο πρωταγωνιστής.

Και όπως κάθε μήνα 

Μαγειρεύουμε τα καθημερινά πιάτα του Μαΐου με τα υλικά εποχής και απαντάμε εύκολα στο αιώνιο ερώτημα «τι να μαγειρέψω σήμερα;».

Ακόμη:

H Αθηνά Λοϊζίδου μας φτιάχνει εποχιακές συνταγές με το κόκκινο φρούτο της άνοιξης, τη φράουλα.

 

 

Μαζί, Κ, ΤV Οδηγός και Vogue με 2 ευρώ επιπλέον.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση

X