ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γαστρονόμος Μαρτίου: Η Σαρακοστή στο πιάτο μας

Την Κυριακή 10 Μαρίου 2019 μαζί με την «Κ»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με αυτό το τεύχος κηρύσσουμε την έναρξη της πιο νόστιμης Σαρακοστής. Η λαγάνα μπαίνει σε πρώτο πλάνο και ετοιμάζεται με ευφάνταστες παραλλαγές: άζυμη, gluten free, κυπριακή με μυρόχορτα, με πολίτικα αρώματα, ολικής αλέσεως.

Μαζί, 6 πρωτότυποι να την νοστιμίσουμε για να μην τη βαρεθούμε ποτέ! Μέσα από ένα πλούσιο αφιέρωμα παρασυρόμαστε σε μια… έθνικ νηστεία: Από μεξικάνικα τάκος με χταπόδι μέχρι σπανιόλικη παέγια με καραβίδες. Ο Λευτέρης Λαζάρου, μετρ των θαλασσινών, παρουσιάζει τις μοναδικές του ταραμοσαλάτες και μας κλείνει πονηρά το μάτι με δικές του, μυστικές σαρακοστιανές συνταγές. Μέσα από την αγαπημένη στήλη Τα κλασικά, ο Χριστόφορος Πέσκιας μαγειρεύει τον ξακουστό του μπακαλιάρο – σκορδαλιά.

Στο ίδιο τεύχος κρύβουμε και τη χαρά του vegan με ένα μηνιαίο συνταγολόγιο γεμάτο από πεντανόστιμες συνταγές. Όσο για το πρωινό μας; Γνωρίζουμε τον ασουρέ ή Βαρβάρα ή χυλό και τον μετατρέπουμε στο πιο υγιεινό, θρεπτικό και οικονομικό πρόγευμα. Το επιδόρπιο αναλαμβάνει ο Στέλιος Παρλιάρος ετοιμάζοντας τα πιο νόστιμα νηστήσιμα γλυκά.

Στο ίδιο τεύχος θα βρείτε το νέο τεύχος του lifestyle περιοδικού Beautiful People καθώς και το ειδικό ένθετο Το φορολογικό πρίσμα της Κύπρου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση

X