ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γαστρονόμος Μαρτίου, Θεσσαλονίκη

Όλη η πόλη στο πιάτο μας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ένας πλήρης οδηγός εξερεύνησης της Θεσσαλονίκης και της κουζίνας της μέσα από το ιδιαίτερο δημοσιογραφικό πρίσμα του Γαστρονόμου. Οι γειτονιές της, τα στέκια της, οι κρυφές γωνιές, τα καλτ μαγειρεία,  οι εμβληματικές συνταγές της. Μια πόλη διαρκώς σε κίνηση, διαρκώς εξελισσόμενη, ζωηρή και πολυπολιτισμική κι ένα τεύχος που θέλει να βουτήξει στα βαθιά και να γνωρίσει την ιστορία και την ψυχή της Θεσσαλονίκης μέσα από την κουζίνα της. 

Όλες οι θρυλικές σπεσιαλιτέ της Θεσσαλονίκης παρουσιάζονται χωρίς μυστικά από τους εξπέρ, για να τις φτιάξουμε στο σπίτι: Πώς θα κάνουμε το τέλειο μείγμα για σουτζουκάκια; Ποιο είναι το μυστικό για μελάτο αρωματικό μυδοπίλαφο; Πώς θα πετύχουμε το «δύσκολο» φύλλο για μπουγάτσα;

Η Θεσσαλονίκη σε επτά μπουκιές. Το σωστό μπουγιουρντί, τυροκαυτερή και γαύρος αχνιστός μερικά από τα πιάτα που αγαπάμε να τρώμε.

Ο Θερμαϊκός πλούσιος και γενναιόδωρος χαρίζει απλόχερα ψάρια και θαλασσινά. Ετοιμαστείτε για σπουδαίες νοστιμιές, σουπιές στιφάδο, χταπόδι κ.α

Ο πιο έγκυρος οδηγός που έγινε ποτέ για τη γαστρονομική πρωτεύουσα της χώρας, με δεκάδες προτάσεις για έξοδο και αγορές: 

Ποια είναι τα καλύτερα τρίγωνα της πόλης; Πού θα φάμε τις πιο ωραίες μπουγάτσες και πού θα βρούμε το κουλούρι το σωστό;

Ακόμη: Η Αθηνά Λοϊζίδου σας προτείνει νοστιμιές με εποχιακά υλικά: Quiche με αγρέλια, crumple με εσπεριδοειδή.

Γαστρονόμος Μαρτίου, ένα love letter στη Θεσσαλονίκη. 

Μαζί Κ, Ένθετο Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη , Vogue με επιπλέον 2 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση