ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ιστορίες μοντέρνας συγκατοίκησης

Στο περιοδικό «Κ» εκτάκτως Παραμονή Χριστουγέννων με την «Καθημερινή»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Λίγο η άνοδος των ενοικίων, λίγο η ενεργειακή κρίση, λίγο η κουλτούρα που ήρθε από το εξωτερικό, εδώ και κάποιον καιρό όλο και περισσότεροι Αθηναίοι επιλέγουν να ζήσουν με συγκάτοικο. Το «Κ» μπήκε στα σπίτια τους και κατέγραψε τις συνήθειές τους.

Ακολουθήσαμε τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς Bäckstrom στην Αττική και συζητήσαμε με τους 60 Σουηδούς της παραγωγής πώς περνούν τις μέρες τους στα μέρη μας αλλά και πώς μπορεί η Ελλάδα να προσελκύσει διεθνείς παραγωγές.

Συνέντευξη Σούζαν Σάραντον: Η οσκαρική ηθοποιός και παθιασμένη ακτιβίστρια εξομολογείται στο «Κ» ότι δεν θέλει να μετανιώνει για τίποτα, δηλώνει ότι η ηλικία υπάρχει απλώς για να μας κάνει να αισθανόμαστε άσχημα και ότι θα σκότωνε για τα παιδιά της.

Επικοινωνούν τα δέντρα μεταξύ τους υπογείως; Μια συναρπαστική έρευνα στα δάση, η οποία απέκτησε μεγάλη δημοφιλία στις πανεπιστημιακές κοινότητες παγκοσμίως, αλλά και πολλές αντιπαραθέσεις.

Ανταπόκριση από το Φεστιβάλ του Άμστερνταμ, τη μεγαλύτερη συνάντηση ντοκιμαντέρ στον κόσμο, εκεί όπου φέτος ακούστηκαν δυνατά οι φωνές γυναικών δημιουργών.

Μαζί ο Πρωτοχρονιάτικος ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ αλλά και τα Γλυκά των Χριστουγέννων καθώς και New York Times.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση