Γεύσεις και αρώματα από Λίβανο, Συρία, Ινδία, Ταϋλάνδη, Περού και άλλες χώρες στο ίδιο τραπέζι με αυθεντικές συνταγές.
Kathimerini.com.cy
Σε αυτό το τεύχος ο Γαστρονόμος παρουσιάζει γεύσεις και αρώματα από Λίβανο, Συρία, Ινδία, Ταϋλάνδη, Περού και άλλες χώρες στο ίδιο τραπέζι με αυθεντικές συνταγές.
Ο Χριστόφορος Πέσκιας μαγειρεύει χοιρινό κυδωνάτο ενώ ο Στέλιος Παρλιάρος μας σερβίρει σοκολατένιους πειρασμούς.
Η Μαριλένα Ιωαννίδου μας μαγειρεύει χοιρινά παγιδάκια με έψημα και η Αθηνά Λοιζίδου μας φτιάχνει τα αγαπημένα της φθινοπωρινά κέικ.
Στο ίδιο πακέτο της «Καθημερινής» θα βρείτε το νέο τεύχος του Lifestyle περιοδικού «Beautifull People».