
Kathimerini.com.cy
Στον καλοκαιρινό Οινοχόο, ανακαλύπτουμε τις άγνωστες Κυκλάδες, εξερευνούμε αμπελώνες και σπάνιες ποικιλίες. Ταξιδεύουμε σε σπουδαία terroir, δοκιμάζουμε αφρώδη, Κυδωνίτσες, Chablis, αλλά και δροσερά ερυθρά της Πελοποννήσου, ενώ προτείνουμε 15 απολαυστικά κρασιά έως 15 ευρώ.
Συναντάμε τον Maximilian Riedel, τον μάγο των κρυστάλλινων ποτηριών αλλά και τον Jacopo Poli, έναν μετρ της γκράπας, απόσταγμα προσωπικότητας και παράδοσης. Έξι πρόσωπα από τον χώρο του κρασιού μοιράζονται τις απόψεις τους για όσα έρχονται.
Ακόμα, γνωρίζουμε την ιστορία του απεριτίβο στο Τορίνο, σταματάμε στα καλύτερα wine bars της Ρώμης και της Φλωρεντίας, πίνουμε craft μπίρες, ταιριάζουμε τσίπουρα με μεζέδες και σερβίρουμε τα πιο ωραία καλοκαιρινά φαγητά με το ιδανικό κρασί τους.
Πίνουμε margaritas και pina coladas σε πέντε bars της Αθήνας, και τολμάμε τον πιο δροσιστικό συνδυασμό: παγωτό με κρασί.
Ο Οινοχόος κυκλοφορεί, την Κυριακή 27 Ιουλίου, με 180 σελίδες γεμάτες δροσιά για να σας συντροφεύσει παντού: στις αυλές, τα μπαλκόνια, τα νησιά και τα ποτήρια σας.