ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Όσα μας έβγαλαν απ’ το σπίτι μας

Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε ποια θέατρα δεν έπεφτε καρφίτσα τη χρονιά που πέρασε; Για ποιες ταινίες δημιουργήθηκαν ουρές έξω από τα σινεμά; Σε ποιες συναυλίες γέμισαν μεγάλα στάδια; Παρατηρούμε το αποτύπωμα του 2023 και προσπαθούμε να το ερμηνεύσουμε.

Ταχύρρυθμα προγράμματα εκγύμνασης που υπόσχονται θαύματα σε χρόνο dt και σούπερ δίαιτες για να κάψετε το λίπος της κοιλιάς μέσα σε μία εβδομάδα. Καλώς ήλθατε στον κόσμο των fitness trends, εκεί όπου οι εύκολες λύσεις κρύβουν συνήθως τεράστιες παγίδες.

Η ξεχασμένη ιστορία μιας τραγικής ορειβατικής αποστολής στις Aνδεις έρχεται στην επικαιρότητα σήμερα, μετά 50 χρόνια, με την ανακάλυψη της φωτογραφικής μηχανής ενός από τα μέλη της ομάδας. Τι έδειξαν οι φωτογραφίες που εμφανίστηκαν;

Η Τζόντι Φόστερ μπαίνει δυναμικά στο σύμπαν του True Detective και συζητά με το «Κ» για τις προκλήσεις του νέου κύκλου της σειράς, για όσα έχουν αλλάξει στη βιομηχανία του θεάματος και πώς βλέπει τη ζωή αλλιώς, τώρα που έκλεισε τα 60 της.

Ο διάσημος Ολλανδός βιολιστής Αντρέ Ριέ, που ετοιμάζεται για την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα, συζήτησε με το «Κ», θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια, μας εξήγησε γιατί αγαπάει το συρτάκι και πώς δημιούργησε τη μεγαλύτερη ορχήστρα στον κόσμο.

Η εικαστικός Γεωργία Κοτρέτσος γύρισε την Ελλάδα καταγράφοντας τη θέση του ψωμιού στην παράδοσή μας και άκουσε ιστορίες αρτοποιών από τα ακριτικά χωριά μέχρι τους new age αθηναϊκούς φούρνους.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου με την «Καθημερινή».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση