ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παιχνίδια μεταμορφώσεων

Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Ευριπίδης Λασκαρίδης εξηγεί στο «Κ» τι κινητοποιεί τη φαντασία του και κάνει μια μικρή επίδειξη του τρόπου που «μεταμορφώνεται», λίγο πριν από την πρεμιέρα της νέας του παράστασης, Τουρνέ, στη Μικρή Επίδαυρο.

Επίσκεψη στο Θραψανό, το μικρό χωριό της Κρήτης, ή αλλιώς το χωριό των αγγειοπλαστών, τα πιθάρια των οποίων εξάγονται σε όλο τον κόσμο, από την Αμερική ως την Αυστραλία.

Παρακολουθώντας τα νέα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το «Κ» φιλοξενεί ένα πρότζεκτ σε εξέλιξη, γεμάτο μαρτυρίες Ελληνίδων για το πώς έζησαν, σωματικά, ψυχολογικά και κοινωνικά, τη διαδικασία μιας άμβλωσης – όχι μόνο σήμερα, αλλά και πριν από μισό αιώνα.

Γνωριμία με πέντε ταλαντούχους νεαρούς μουσικούς που κινούνται έξω από τις συμβάσεις της παραδοσιακής δισκογραφίας, επενδύοντας στα όνειρά τους όλο τον ενθουσιασμό και το ταλέντο τους.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Moon Knight, Όσκαρ Άιζακ, ένας από τους πιο δραστήριους ηθοποιούς του Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια, μιλάει στο «Κ» για την πρόκληση του κομίστικου σύμπαντος της Marvel και το ρίσκο ενός τέτοιου ρόλου.

Μαζί must Αυγούστου – Σεπτεμβρίου καθώς και New York Times

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση

Αυτή την Κυριακή μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Kathimerini.com.cy
 |  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Ο δωδέκατος και τελευταίος τόμος αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
Kathimerini.com.cy
 |  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ