ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι;

Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Οι πλουσιότεροι άνθρωποι του πλανήτη μεταφέρουν στο διάστημα τον ανταγωνισμό τους πέρα από την ατμόσφαιρα, δημιουργούν την αγορά του διαστημικού τουρισμού και προκαλούν ερωτήματα για το κατά πόσο είναι θεμιτό να αφήσουμε τη Γη στην τύχη της και να κοιτάξουμε από κοντά τα αστέρια. Καλώς ήλθατε στο billionaire space race που όλο και συχνότερα θα αφορά κοινούς θνητούς, δηλαδή ανθρώπους που θα πρέπει να πληρώσουν «μόνο» 200.000 δολάρια για έναν δεκάλεπτο περίπατο στις παρυφές του συμπαντικού χάους.

Έχοντας πετύχει πριν από λίγες εβδομάδες το σημαντικότερο επίτευγμα Ελληνίδας παίκτριας του τένις, την είσοδο στην κορυφαία δεκάδα του κόσμου, η Μαρία Σάκκαρη μιλάει στο «Κ» για την τελευταία σπουδαία χρονιά της στα γήπεδα αλλά και για τις δικές της άγνωστες υπερβάσεις για να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα.

Σε έναν κόσμο που ξορκίζει τα γηρατειά και αποθεώνει τη νεότητα, η κρίση μέσης ηλικίας μοιάζει με μια ενοχλητική υπενθύμιση που θέλουμε να αποφεύγουμε. Και όμως, αν την αναγνωρίσουμε σαν μια αναγκαία στιγμή της ζωής, η οποία μάλιστα φέρει εντός της και μια σπουδαία ευκαιρία, θα δούμε ότι η κρίση μέσης ηλικίας είναι ένα υπαρξιακό ξυπνητήρι, που αξίζει να χτυπάει.

Τον Φεβρουάριο του 2020, οι Sunday Times –η εμβληματική κυριακάτικη εφημερίδα του Λονδίνου– ανακοινώνουν την Έμα Τάκερ ως την πρώτη γυναίκα διευθύντρια της εφημερίδας εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα. «Τα πράγματα έχουν αλλάξει», δηλώνει με έμφαση στο «Κ», σε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Μαζί το Beautiful People και το Περιοδικό Ταξίδια αφιερωμένο σε Οινικές διαδρομές, αγαπημένες πόλεις, ανεξίτηλες μνήμες.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση

Ο ένατος τόμος αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
Kathimerini.com.cy
 |  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Ο όγδοος τόμος αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
Kathimerini.com.cy
 |  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ