ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Περιοδικό «Κ»: Η ελληνική καραντίνα πέντε μετοίκων

Αυτή την Κυριακή μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Γιαν, η Ζουλί, ο Aμπάς, ο Τσιχάν, η Ρακέλ ζουν τη συνθήκη της πανδημίας στην κλειστή Αθήνα, αποκλεισμένοι από τις χώρες τους, από αγαπημένους τους ανθρώπους. Κάποιοι έχασαν τις δουλειές τους ή αναγκάστηκαν να αλλάξουν επαγγελματικό πεδίο για να μπορούν να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους. Κάποιοι δεν πρόλαβαν να γνωρίσουν αυτή την πόλη στην κανονικότητά της. Όλοι τους βίωσαν εδώ τις πολυεπίπεδες επιπτώσεις αυτής της παγκόσμιας δυστοπίας. Πάντως, δεν έφυγαν. Στο νέο τεύχος του περιοδικού «Κ» πέντε μέτοικοι της Αθήνας μοιράζονται με το «Κ» την εμπειρία του lockdown στην Ελλάδα.

Επίσης σας καλούμε σε ένα συναρπαστικό φωτογραφικό οδοιπορικό στο επίκεντρο του σοβαρότερου πυρηνικού ατυχήματος μετά το Τσέρνομπιλ, με αφορμή την επέτειο των 10 χρόνων της Φουκουσίμα.

To «K» ξεναγήθηκε στο μεταμορφωμένο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, όπου το σύγχρονο ντιζάιν συναντάει τη λειτουργικότητα, και ο ερευνητής του Πανεπιστημίου της Γενεύης Κώστας Καμπουράκης συζητά μαζί μας για την ιδέα του γενετικού προκαθορισμού, τις επικίνδυνες παρεξηγήσεις σχετικά με την «ουσία» μας και υποστηρίζει ότι «η υπερβολική έμφαση στα γονίδια μας απαλλάσσει από τις ευθύνες μας».

Μη χάσετε το νέο τεύχος του περιοδικού «Κ» που κυκλοφορεί στις 11 Απριλίου μαζί με την «Καθημερινή» της Κυριακής, μαζί με το Beautiful People καθώς και το τελευταίο τεύχος των Μεγάλων Ηθοποιών του Θεάτρου – Mαίρη Αρώνη

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση