ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στο Κ αυτή την Κυριακή μαζί με την Καθημερινή

Καθόμαστε στην ουρά για το πιο πολυσυζητημένο κτίριο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Δέκα χρόνια μετά το πρώτο τους μοντέρνο παντοπωλείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, οι επιχειρηματίες Θωμάς και Γιώργος Δούζης επιστρέφουν στην πόλη που επιμένει να τους στηρίζει, για να γιορτάσουν μία δεκαετία ERGON με το πιο τολμηρό τους πρότζεκτ, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα: το ERGON Agora East, έναν σύγχρονο και ολοκληρωμένο πολυχώρο γαστρονομίας στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης, δίπλα στη θάλασσα, με 15 στρέμματα μποστάνι. Το «Κ» μίλησε μαζί τους για επιχειρηματικότητα, γαστρονομία αλλά και τουρισμό στην post covid Ελλάδα.

Στα άλλα μεγάλα θέματα του ανανεωμένου «Κ»: καθόμαστε στην ουρά για το πιο πολυσυζητημένο κτίριο των τελευταίων ετών και παίρνουμε μια καλή, πρώτη γεύση από τους νέους χώρους της Εθνικής Πινακοθήκης.

Η αύξηση των εμβολιασμών είναι πραγματικά ελπιδοφόρα, όμως μετά από έναν βαθιά τραυματικό χρόνο, μετά από τόση απομόνωση και πένθος, πότε θα έρθει η στιγμή που η ζωή θα ξαναγίνει ωραία;
Ανακαλύπτουμε μαζί σας τον καταρράκτη της Ραπεντώσας που κρύβεται στα βορειοανατολικά ριζά της Πεντέλης.

Το τεύχος της Κυριακής κλείνει με ένα χορταστικό, πολυσέλιδο αφιέρωμα με όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου: τα νέα μοντέλα, η πρόκληση της ηλεκτροκίνησης, το μέλλον που μας κλείνει το μάτι και τα best sellers της αγοράς.

Επίσης στο πακέτο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ διαβάστε επίσης το περιοδικό ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ και το τελευταίο τεύχος των Κόμικς 1821 – Αθανάσιος ΔΙΑΚΟΣ

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση