ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τέχνη, ντιζάιν, αρχιτεκτονική

Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Οι κληρονόμοι του Πάνου Βαλσαμάκη ενώνουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις και δίνουν νέα πνοή στο εργαστήριο του Αμαρουσίου, εκεί όπου ο πρωτοπόρος καλλιτέχνης αφιερώθηκε ολοκληρωτικά στα σχέδιά του.

Νέες δημιουργίες του δυναμικού ελληνικού ντιζάιν που περιστρέφονται γύρω από το «τραπέζι», προσθέτοντας μια καλλιτεχνική αύρα στις καθημερινές στιγμές.

Μια ματιά σε κάποια από τα πιο εντυπωσιακά αρχιτεκτονικά έργα που παραδόθηκαν μετά την «επανεκκίνηση» της κοινωνίας και έγιναν πολύ γρήγορα σύμβολα του μεταπανδημικού κόσμου.

Λαμπατέρ που θυμίζουν καρότα και απλίκες σε σχήμα σέλερι: Ο καταξιωμένος Αυστριακός ντιζάινερ Ρόμπερτ Στάντλερ μιλάει στο «Κ» για τη νέα του δουλειά και βγάζει γλώσσα σε μια ομορφιά χωρίς ψεγάδια και στίγματα.

Τρεις ιστορίες ισάριθμων επιτυχημένων γραφείων, πίσω από τα οποία βρίσκονται γυναίκες με μια σύγχρονη ματιά και διεθνείς εμπειρίες. Συζητήσαμε μαζί τους για την πορεία τους και τις προκλήσεις του επαγγέλματος σήμερα.

Πώς συντηρείται το Ντουόμο; Η ιστορία του καθεδρικού ναού του Μιλάνου, οι συνέπειες της κλιματικής κρίσης, το μεράκι των τεχνιτών και η σχέση του με το ριζότο αλά μιλανέζε.

Μαζί στο πακέτο ΤV Οδηγός και επιλογή από το βιβλίο Λωζάννης Α ή Β τόμος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση