ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Την Κυριακή 25/5 με την «Καθημερινή»

Το Σουβλάκι στην Αθήνα» μια ιστορία 100 χρόνων, μια έκδοση για την «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» και το «Κ» που ξεσκεπάζει «ψεκασμένες» θεωρίες

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αυτή την Κυριακή η «Καθημερινή» προσφέρει ένα πρωτότυπο γαστρονομικό βιβλίο για το απόλυτο ελληνικό street food, το σουβλάκι! Μαζί, μια ειδική έκδοση για την «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» και το πως αλλάζει τον κόσμο, καθώς και το περιοδικό «Κ» που στο νέο του τεύχος συζητά με τον διακεκριμένο καθηγητή Μάικλ Σέρμερ για την επικίνδυνη γοητεία των «ψεκασμένων» θεωριών.

ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 100 ΧΡΟΝΩΝ

Η «Καθημερινή» μάς ταξιδεύει στην άλλη όψη της ελληνικής ταυτότητας, αυτή της γεύσης και της παράδοσης που ενώνει γενιές, πόλεις και λαούς γύρω από ένα… τραπέζι, μέσα από το βιβλίο Το Σουβλάκι στην Αθήνα – Μια ιστορία 100 χρόνων.

Με αφορμή τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από την πρώτη επίσημη καταγραφή του στη Νίκαια, ο Τάσος Μπρεκουλάκης και η Μαρίνα Πετρίδου ξετυλίγουν το νήμα της ιστορίας του, αποκαλύπτουν τα μυστικά του και μας οδηγούν στα καλύτερα σουβλατζίδικα της Αθήνας. Πόσο ελληνικός είναι ο γύρος; Πώς διαφέρει το σουβλάκι της Αθήνας από της Θεσσαλονίκης; Ποια είναι η θέση του στην παγκόσμια street food σκηνή;
Μέσα από 260 σελίδες, 45 υπογραφές και 40 εμβληματικά μαγαζιά, το βιβλίο αυτό είναι μια γευστική και ιστορική καταγραφή του φαγητού που συνοδεύει την ελληνική καθημερινότητα.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Πώς η εταιρική κοινωνική ευθύνη αλλάζει τον κόσμο; Ποια είναι τα απρόσμενα οφέλη της εταιρικής υπευθυνότητας; Γιατί όλο και περισσότερες επιχειρήσεις έχουν πολύ ψηλά στην ατζέντα τα θέματα βιωσιμότητας; Και πως ξεχωρίζει η ουσία από τον θόρυβο των κριτηρίων ESG;

Η ειδική έκδοση της «Καθημερινής» δίνει βήμα σε εταιρείες από διαφορετικούς κλάδους να παρουσιάσουν σχετικά προγράμματα, δράσεις και πρωτοβουλίες που υπηρετούν πρακτικές εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»

Συζητάμε με τον διακεκριμένο καθηγητή Μάικλ Σέρμερ για την επικίνδυνη γοητεία των «ψεκασμένων» θεωριών, αναρωτιόμαστε αν οι πεταλούδες εξαφανίζονται, μαθαίνουμε τα μυστικά του χειροποίητου κοσμήματος στη Στεμνίτσα, τρώμε στα νέα και νόστιμα στέκια του Κεραμεικού και παρακολουθούμε από κοντά τον διάσημο Αμερικανό ηθοποιό Τζον Χαμ να ανοίγει τα χαρτιά του σε μία αφοπλιστικά ειλικρινή συνέντευξη, λίγο πριν τη μεγάλη του επιστροφή στην τηλεόραση.

Στην «Καθημερινή της Κυριακής» που κυκλοφορεί την Κυριακή 25 Μαΐου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση