ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χριστουγεννιάτικος Γαστρονόμος

Αυτή την Κυριακή μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στο νέο τεύχος Δεκεμβρίου o γαστρονόμος βάζει τα γιορτινά του και έρχεται να πλημμυρίσει τις όμορφες αυτές ημέρες με γεύσεις νοσταλγικές και μυρωδιές που θα απογειώσουν το γιορτινό τραπέζι μας.

Εύκολες και πρωτότυπες γιορτινές συνταγές για τα πιο νόστιμα χριστουγεννιάτικα φαγητά με αφιέρωμα κρεατικά στον φούρνο: Γαλοπούλα, χοιρινό μπούτι, χοιρινό καρέ, φραγκόκοτα, μαύρο χοίρο, πουλάδα. Ευφάνταστες συνταγές από τους σεφ του περιοδικού. Ακόμη: Ριζότο γιορτινά και εντυπωσιακές σαλάτες που δε θα μείνουν απαρατήρητες. Ένα διαφορετικό μενού, καθένα ένας ολόκληρος κόσμος με τη δική του ξεχωριστή ατμόσφαιρα, αισθητική, ύφος.

Κανένα γεύμα ή δείπνο δεν θεωρείται ολοκληρωμένο δίχως το κατάλληλο γλυκό με τον Στέλιο Παρλιάρο να φροντίζει για το επιδόρπιό μας, προτείνοντάς μας απίθανα προφιτερόλ και την Αθηνά Λοιζίδου να μας σερβίρει υπέροχα σοκολατάκια με φοινίκια και χαλεπιανά
.
Και φυσικά τα καθημερινά μας, με εύκολες και εποχικές συνταγές για το οικογενειακό τραπέζι.

Μαζί το Κ, χειμωνιάτικά Ταξίδια, ένθετο CEOS και Νew York Times.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση