Η Σαρακοστή είναι η περίοδος της νηστείας, αλλά και μια ευκαιρία για να δοκιμάσουμε νέες, υγιεινές και νόστιμες συνταγές. Το νέο βιβλίο της σειράς «Γαστρονόμος Βιβλιοθήκη» συνδυάζει αγαπημένα νηστίσιμα φαγητά από το περιοδικό Γαστρονόμος με νέο, αδημοσίευτο έως τώρα υλικό – από ευφάνταστα πιάτα που εμπνέονται οι σεφ χωρίς ελαιόλαδο και ζωικά προϊόντα, περιλαμβάνοντας όμως και θαλασσινά, έως αυστηρώς αλάδωτες συνταγές – κειμήλια από την κουζίνα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, της Μονής Σινά και του Αγίου Όρους. Πολλές από τις 55 γλυκές και αλμυρές συνταγές θα σας εκπλήξουν!...