ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

10 τάσεις ομορφιάς που ξεχωρίσαμε το 2021

Και που θα μας απασχολήσουν και του χρόνου

must.com.cy

ΤΗΣ ΡΙΑΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του 2021 και δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε αυτό τον χρόνο να περάσει χωρίς να τον αναθεωρήσουμε και να ξαναθυμηθούμε τις τάσεις ομορφιάς που καθιέρωσαν τη βιομηχανία και φυσικά τις εμφανίσεις μας.

Η υγεία των μαλλιών είναι σημαντική, η υγεία του τριχωτού της κεφαλής όμως είναι η πιο σημαντική, αφού από εκεί ξεκινάνε όλα. Η ιδέα της περιποίησης της επιδερμίδας του τριχωτού της κεφαλής θα συνεχίσει να προωθείται και φέτος, με ακόμη περισσότερες εξελίξεις στις μάσκες μαλλιών LED και τα λανσαρίσματα προϊόντων ειδικά για το τριχωτό της κεφαλή

Σπιτικές μάσκες ομορφιάς @topazbeeston
Αρχίζοντας από τη περιποίηση του πρόσωπο μας, όπου από το 2020 έγινε καθημερινή συνήθεια στις περισσότερες γυναίκες αλλά και άντρες, καθώς η πανδημία μας είχε “κλειδώσει” στα σπίτια μας, με εμάς να περνάμε τον ελεύθερο μας χρόνο κάνοντας σπιτικές μάσκες ομορφιάς.

Scapl care @erick_arregui on Unsplah
Ειδικά για τις γυναίκες, η υγεία των μαλλιών ήταν πάντα σημαντική, ωστόσο η υγεία του τριχωτού της κεφαλής θα πρέπει να θεωρείται ακόμα πιο σημαντική, εφόσον από εκεί ξεκινούν όλα. Η περιποίηση της επιδερμίδας του τριχωτού της κεφαλής κερδίζει περισσότερο έδαφος χρόνο με τον χρόνο, με πολλές εξελίξεις στις μάσκες μαλλιών LED και λανσαρίσματα προϊόντων ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

High blush @letiziamarcondes
Κάτι που ίσως να επηρεάστηκε από την περιποίηση του προσώπου και τα eye pands, το blush το 2021 είχε να κάνει με μια νέα τοποθέτηση, χαρίζοντάς μας το εφέ ενός φυσικού lifting. Το blush εφαρμόζεται πλέον ελάχιστά πιο πάνω από τα “μήλα” του προσώπου μας, κοντά στα cheekbones.

Παστέλ σκιά @simihaze
Μια τάση παρμένη από τη δεκαετία των ‘80 και που αγαπήθηκε φέτος στο έπακρο, είναι η ένταξη των παστέλ αποχρώσεων στο μακιγιάζ μας, πιο συγκεκριμένα στα βλέφαρά μας. Από απαλό γαλάζιο, μωβ και λαχανί, τα χρώματα που είδαμε να υιοθετούν οι fashionistas είναι πολλά.

No makeup makeup @meglindowmua
Ένα vibe που τα τελευταία χρόνια είχε την τιμητική του και προβλέπεται να μας απασχολήσει και το 2022, είναι το φυσικό μακιγιάζ, δηλαδή το no makeup makeup. Mε σκιές σε φυσικούς τόνους, απαλό blush και ελαφρός χρωματιστά χείλη σε απαλά ροζ και κοραλλί, αυτό το look το είδαμε από πασαρέλες μέχρι τους δρόμους της πόλης.

Ψεύτικες φακίδες @kaleteber
Το στοιχείου που έκανε το φυσικό μακιγιάζ που αναφέραμε πιο πάνω, πιο ενδιαφέρον ήταν οι ψεύτικες φακίδες, κάνοντας το όλο look πιο χαριτωμένο.

Χρωματιστό eyeliner @gigihadid
Το χρωματιστό eyeliner που έχει τη δυνατότητα να κάνει το βλέμμα πιο έντονο και σαγηνευτικό, έφερε την αναβάθμιση στις εμφανίσεις του 2021.

Glittery eyes @dualipa
Το glitter ήταν χωρίς αμφιβολία, η λεπτομέρεια που έκανε το μακιγιάζ μας πιο fan και edgy. Αυτό μπορεί να τοποθετηθεί παντού, από τα βλέφαρα στα χείλη και στα cheekbones.

The bob hairstyle @kaiagerber
Όσον αφορά τα μαλλιά, το hair look που είδαμε δεκάδες celebrities να υιοθετούν φέτος και με τη σειρά τους να εμπνέουν όλους τους άλλους, ήταν το bob hairstyle.

Multicolored γαλλικό μανικιούρ @simrans_salon
Και αφού σε αυτό το άρθρο μάς απασχολούν οι τάσεις ομορφιάς γενικότερα, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στα νύχια, τα οποία έγιναν πλέον ο απόλυτος τρόπος έκφρασής μας. Η τάση που είχε φέτος την τιμητική της ήταν το πολύχρωμο γαλλικό μανικιούρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ομορφιά: Τελευταία Ενημέρωση