ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αβγά σκραμπλ (scrambled eggs)

Συνταγή της Αθηνάς Λοϊζίδου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Βαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολο  

Χρόνος ετοιμασίας: 5΄

Χρόνος ψησίματος: 5΄

 

Για 2 μερίδες

Υλικά

1 κουταλιά βούτυρο

4 αβγά

40 γρ. κρέμα γάλακτος

1 κουταλάκι αλάτι

½ κουταλάκι πιπέρι

2 φέτες ψωμί φτιαγμένο σε φρυγανιές

 

Εκτέλεση

1. Σε αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, λιώνουμε το βούτυρο. Ρίχνουμε τα αβγά και ανακατεύουμε με σπάτουλα για 2 λεπτά. Τα σπρώχνουμε προς το κέντρο του τηγανιού ώστε να ψηθούν ομοιόμορφα.

2. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, μαγειρεύοντας γι’ ακόμη λίγα δευτερόλεπτα. Αλατοπιπερώνουμε.

3. Όταν τα αβγά είναι έτοιμα και κρεμώδη, αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και σερβίρουμε αμέσως με φρυγανισμένο ψωμί και ψημένες ντομάτες cherry αν θέλουμε.

Για περισσότερες συνταγές μπείτε στο Athena's Recipes

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση