ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας για τις εκλογές

Επί ποδός η αστυνομία σε όλες τις επαρχίες για τις εκλογές

Newsroom K

Επί ποδός βρίσκονται πέραν των 2.000 μελών του αστυνομικού σώματος σήμερα με στόχο την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας. Αυξημένα θα είναι και τα μέτρα ασφαλείας που θα εφαρμοστούν κατά την τελετή ανακήρυξης του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας απόψε στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

O Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι για τις εκλογές σήμερα τα μέλοι του Σώματος έχουν αυξημένα καθήκοντα και μεταξύ αυτών την αστυνόμευση των εκλογικών κέντρων, τις περιπολίες και άλλα μέτρα που θα αποφασιστεί ότι επιβάλλεται να ληφθούν.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας σήμερα λειτουργεί και πάλι το κέντρο κρίσεων στη Λευκωσία, με επικεφαλής τον Βοηθό Αρχηγό Επιχειρήσεων, ο οποίος θα τηρεί ενήμερο τον Αρχηγό Αστυνομίας ενώ οι υπόλοιποι Βοηθοί Αρχηγοί θα βρίσκονται στις πόλεις για τους ελέγχους, με απώτερο στόχο την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Μέτρα ασφαλείας στη τελετή ανακήρυξης του Προέδρου

Αυξημένα θα είναι και τα μέτρα ασφαλείας κατά την τελετή ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», στη Λευκωσία και στις εισόδους του σταδίου θα διενεργείται σωματικός έλεγχος από μέλη της Αστυνομίας και θα υπάρχουν τοποθετημένες αψίδες ελέγχου.

Προς αποφυγή αχρείαστης ταλαιπωρίας τους η Αστυνομία προτρέπει τους πολίτες όπως προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο, αποφύγουν τη μεταφορά σακιδίων ή τσαντών στο στάδιο και αποφύγουν να φέρουν επάνω τους τιμαλφή, αγκράφες ή άλλα αντικείμενα που ενδεχομένως καθυστερήσουν τη διαδικασία του σωματικού ελέγχου.

Εντός του σταδίου θα απαγορεύεται αυστηρά η μεταφορά φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, η μεταφορά πανό υβριστικού, ρατσιστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου, καθώς και η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε άλλου.

Η Αστυνομία καλεί τους πολίτες όπως συνεργαστούν με τα μέλη της που θα βρίσκονται καθήκον στην περιοχή και συμμορφωθούν με τις οδηγίες και υποδείξεις τους.

Για το κοινό που δεν θα μπορέσει να εισέλθει στο στάδιο λόγω πληρότητας, θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες τοποθετημένες εξωτερικά του σταδίου, ώστε να μπορούν όλοι να παρακολουθήσουν την ανακήρυξη του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Χρειάζεστε βοήθεια 2% για επιχειρηματικές επενδύσεις, αγοράστε αυτοκίνητο και πληρώστε ιατρικούς λογαριασμούς ...»
selsumat@gmail.com  |  11:53

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«προσφέρουμε βοήθεια δανείου 2% για να κάνουμε επιχειρηματικές συναλλαγές, να αγοράζουμε αυτοκίνητα και ...»
matto  |  11:52

ΠΣΕΜ: Δημοψήφισμα για ολοήμερη αποχή με αφορμή τις εξετάσεις ανά τετράμηνο

« 7 ΑΠΟ ΤΑ 10 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΣΕΜ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΜΕ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ...»
ΜΑΡΙΚΑ  |  11:40

Best Value για επαγγελματίες

«Βάλθηκαν να μας ……… τρελάνουν ;;; «Το μυστήριο του Αγιασμού (????) τέλεσε ο ………» Ο Αγιασμός που τελείται ...»
YIANNOULIS  |  11:07

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X