ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΔΗΚΟ: Αναλλοίωτη η θέση του κόμματος

Τοποθέτηση του Αντιπροέδρου Μιχάλη Δαμιανού επί προϋπολογισμού και πολιτογραφήσεις

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Αναλλοίωτη και ξεκάθαρη υπέρ της κάθαρσης, η θέση του ΔΗΚΟ», τόνισε σε δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Μιχάλης Δαμιανού, σχετικά με το θέμα του προϋπολογισμού και της παράδοσης των φακέλων των πολιτογραφήσεων στον Γενικό Ελεγκτή.

Όπως σημείωσε, «η Βουλή των Αντιπροσώπων, ενώπιον της οποίας τίθεται εκ νέου ο Κρατικός Προϋπολογισμός 2021, έχει σήμερα μία ευκαιρία να οδηγήσει στον έλεγχο, στη διαφάνεια και στην κάθαρση».

«Οι ενέργειες, οι παραδοχές και τα ίδια τα γεγονότα, καθιστούν αναγκαία την άσκηση πίεσης προς την κυβέρνηση του ΔΗΣΥ. Το Δημοκρατικό Κόμμα επαναλαμβάνει με ξεκάθαρο τρόπο τη θέση του ότι οι φάκελοι των πολιτογραφήσεων πρέπει να δοθούν στην Ελεγκτική Υπηρεσία», υπογράμμισε.

Παράλληλα, εκ μέρους του ΔΗΚΟ ο κ. Δαμιανού κάλεσε «για ακόμη μια φορά την κυβέρνηση, να αποδεχθεί τη συμβιβαστική πρόταση του τέως Γενικού Εισαγγελέα και να επιτρέψει τον έλεγχο».

Καταλήγοντας απευθυνόμενος στην Κυβέρνηση σημείωσε ότι είναι «δική της απόφαση, δική της και η ευθύνη».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Στην ομιλία της η Δημητρίου αναφέρθηκε στις πολλαπλές προκλήσεις που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν παρά μόνο με τη συλλογική ...
ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ