ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΔΗΣΥ: Την 1η Φεβρουαρίου πληρώνονται οι κενές θέσεις

Την πραγματοποίηση ανωτάτου συμβουλίου για την εκλογή αναπληρωτή προέδρου και 2 αντιπροέδρων αποφάσισε το πολιτικό γραφείο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Πολιτικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού συνήλθε σε τακτική συνεδρία στη Λευκωσία και αποφάσισε την ενεργοποίηση των διαδικασιών για αναπλήρωση:

α) της θέσης του Αναπληρωτή Προέδρου και
β) δύο θέσεων Αντιπροέδρου
οι οποίες προέκυψαν μετά από αντίστοιχες παραιτήσεις του Ευρωβουλευτή κ. Λευτέρη Χριστοφόρου, της Ευρωπαίας Επίτροπου για την Υγεία κ. Στέλλας Κυριακίδου και του Υπουργού Εσωτερικών κ. Νίκου Νουρή αντίστοιχα.

Με βάση το Καταστατικό του Δημοκρατικού Συναγερμού, ως έχει τροποποιηθεί τον Ιούλιου του 2018, η αναπλήρωση των πιο πάνω θέσεων γίνεται μέσα από εκλογική διαδικασία στην οποία συμμετέχουν τα μέλη του Ανωτάτου Συμβουλίου του Κόμματος.

Το Πολιτικό Γραφείο έχει αποφασίσει όπως το Ανώτατο Συμβούλιο συνέλθει το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου 2020, στις 11πμ στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια. Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές από τον Διευθυντή Διοίκησης του Κόμματος, στο Μέγαρο Γλαύκος Κληρίδης την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 από τις 9πμ μέχρι τις 12:30μμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση