ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εργασίες καθαρισμού σε διάφορα σημεία της Λάρνακας

Το Τμήμα Καθαριότητας αναφέρει ότι είναι έτοιμο να ανταποκριθεί και σε έκτακτα περιστατικά που μπορεί να παρουσιαστούν.

ΚΥΠΕ

Γενικές εργασίες καθαρισμού σε διάφορα σημεία της πόλης θα πραγματοποιεί το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Λάρνακας κατά τον Αύγουστο, με το Τμήμα να αναφέρει πως θα είναι έτοιμο να ανταποκριθεί και σε έκτακτα περιστατικά που μπορεί να παρουσιαστούν.

Το προσωρινό Πράσινο Σημείο του Δήμου Λάρνακας, που βρίσκεται επί της οδού Βασίλη Μιχαηλίδη, λειτουργεί κανονικά και τον Αύγουστο ως το προκαθορισμένο ωράριο λειτουργίας του Τρίτη - Κυριακή από τις 6:00 το πρωί μέχρι τις 19:30 το βράδυ. Σημειώνεται ότι, παραμένει κλειστό κάθε Δεύτερα.

Επίσης, συνεχίζεται το ετήσιο κλάδεμα φοινικιών που βρίσκονται πάνω σε πεζοδρόμια, χώρους πρασίνου και πάρκα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ήδη ανακοινωθεί.

Μεταξύ των ημερομηνιών 23 με 28 Αυγούστου 2021, το συνεργείο του Δήμου θα κλαδεύει τις φοινικιές στην περιοχή των Διυλιστηρίων. Καλούνται οι δημότες που διαμένουν στην εν λόγω περιοχή όπως αποφεύγουν να σταθμεύουν τα οχήματα τους κάτω από τις φοίνικες προς αποφυγή ζημιών καθώς και καθυστέρηση των εργασιών.

Κατά την παραπάνω περίοδο θα γίνεται καθαρισμός σε χώρους πρασίνου και πάρκα στην περιοχή Διυλιστηρίων, Αγ. Αναργύρων και οδών που γειτνιάζουν με τον Δήμο Λιβαδιών.

Επίσης, συνεργείο του Δήμου θα συνεχίσει την επιδιόρθωση και συντήρηση παιχνιδιών στους παιχνιδότοπους της περιοχής Βεργίνας.

Οι δημότες που επισκέπτονται πάρκα και παιχνιδότοπους, παρακαλούνται όταν εντοπίζουν σπασμένα παιχνίδια, παγκάκια και καλάθους αχρήστων να ειδοποιούν το Τμήμα Πρασίνου στον τηλεφωνικό αριθμό 24658722 για άμεση επιδιόρθωση τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση