ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

H Jolie κατηγορείται ότι εκμεταλλεύεται τα παιδιά της για δημοσιότητα

Το στενό περιβάλλον του Brad Pitt υποστηρίζει ότι η ηθοποιός εκμεταλλεύεται τα παιδιά της για χάρη της δημόσιας εικόνας της

must.com.cy

Η Angelina Jolie φαίνεται να βρήκε ξανά την δύναμή της και πλέον με κάθε της εμφάνιση καταφέρνει να απασχολεί τα media περισσότερο από κάθε άλλη. Η ίδια, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, εξαιτίας της νέας της νέας ταινίας της Marvel, The Eternals, στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί με τα παιδιά της... γίνεται ξανά θέμα συζήτησης στο στενό περιβάλλον του πρώην συζύγου της, Brad Pitt.

Σύμφωνα με το ξένο Τύπο, οι συγγενείς και φίλου του ηθοποιού υποστηρίζουν πως η σταρ εκμεταλλεύεται τα παιδιά της για χάρη της δημόσιας εικόνας της.

«Η Angelina χρησιμοποιεί τα παιδιά... Δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς αυτή η έκθεση θα τους κάνει καλό. Ο Brad δεν κάνει ποτέ δημόσιες εμφανίσεις με τα παιδιά – και σπάνια μιλάει για εκείνα» ανέφερε πηγή στο Page Six.

Να θυμίσουμε ωστόσο πως η Jolie ουκ ολίγες φορές έχει επισημάνει πως ποτέ δεν πιέζει τα παιδιά της. Σε συνέντευξη, μάλιστα, δήλωσε ότι «δεν είμαι τέλειος γονιός, σε καμία περίπτωση». Και έπειτα, πρόσθσε: «Κάθε μέρα αντιλαμβάνομαι όλο κα περισσότερο τι δεν κάνω σωστά. Και είμαι πολύ σκληρή με τον εαυτό μου, επειδή συχνά αναρωτιέμαι αν έκανα το σωστό, αν είπα το σωστό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση