ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Hellenic Life: Στο επίκεντρο οι ανάγκες των πελατών μας

Μια ασφαλιστική εταιρεία ζωής, η οποία δραστηριοποιείται στην κυπριακή αγορά από το 2001

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

H Ελληνική Τράπεζα στα πλαίσια της στρατηγικής της για αναδιάρθρωση και επανατοποθέτηση στην κυπριακή αγορά ασφαλιστικών εταιρειών, εξαγόρασε περί τα τέλη του 2019 το 100% του μετοχικού πακέτου της MetLife με αποτέλεσμα η Hellenic Alico να μετονομαστεί σε Hellenic Life, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα νέα προϊόντα και υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η Hellenic Life είναι ασφαλιστική εταιρεία ζωής, η οποία δραστηριοποιείται στην κυπριακή αγορά από το 2001. Αυτή τη στιγμή έχει 25 άτομα προσωπικό, ενώ από τις αρχές του 2020 εξυπηρετεί περισσότερα από 100.000 ασφαλιστικά συμβόλαια. Με επίκεντρο τις ανάγκες των πελατών της και με πελατοκεντρική προσέγγιση η Εταιρεία δραστηριοποιείται στους ασφαλιστικούς κλάδους Ζωής, Ατυχημάτων και Υγείας, ενώ η γκάμα των προϊόντων της στους συγκεκριμένους κλάδους μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες των πελατών της. Μεταξύ άλλων, η Hellenic Life προσφέρει επιλογή τριών επενδυτικών ταμείων (Basic, Balanced and Dynamic) για επένδυση των ασφαλίστρων με οποιοδήποτε συνδυασμό, με ελάχιστη επένδυση 10% ανά επενδυτικό ταμείο.

Το Future Plus + Advance είναι ένα ολοκληρωμένο ασφαλιστικό σχέδιο που προνοεί για τις σπουδαστικές ανάγκες των παιδιών, για τις συνταξιοδοτικές ανάγκες, ή/και για την εξασφάλιση φορολογικών ελαφρύνσεων και υψηλές καλύψεις από συμπληρωματικά ωφελήματα. Το προϊόν προσφέρει μέχρι 500.000 ευρώ ασφάλεια πρόσκαιρης διάρκειας, 30.000 ευρώ για σοβαρές ασθένειες ή μόνιμη ολική ανικανότητα και 200.000 ευρώ για σύνταξη θανάτου από ατύχημα.

Παράλληλα, υπάρχει το Σχέδιο Σοβαρών Ασθενειών και Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας που προσφέρει άμεση κάλυψη τη στιγμή που χρειάζεται, με χαμηλό ασφάλιστρο 10-20 ευρώ μηνιαίως, ευρεία ηλικία εισδοχής από 18-55 ετών, επιλογή ανανέωσης ως το 65ο έτος του ασφαλισμένου και απλές διαδικασίες ένταξης. Από καιρό η εταιρεία εργάζεται για τη δημιουργία νέων συμπληρωματικών προϊόντων για το ΓΕΣΥ, ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος, διατηρώντας έναν παράλληλο και συμπληρωματικό ρόλο στην παροχή υγείας.
Ψηφιακή αναβάθμιση

Βασική προτεραιότητα της εταιρείας είναι η αναβάθμιση όλων των λογισμικών της συστημάτων, έτσι ώστε να μειωθούν τα κόστη και να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα προώθησης και διαχείρισης των προϊόντων που διαθέτει. Η αναβάθμιση των λογισμικών συστημάτων της εταιρείας θα μειώσει τις χρονοβόρες διαδικασίες και θα επιτρέψει την ταχύτερη δημιουργία προϊόντων, τα οποία θα ανταποκρίνονται ακόμα καλύτερα στις ανάγκες των πελατών μας. Στόχος παραμένει η αύξηση του μεριδίου στην κυπριακή αγορά, μέσα από τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών.

Πληροφορίες

Η Hellenic Life Cο Ltd είναι ασφαλιστική εταιρεία Ζωής
μέλος του Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας
Εγγεγραμμένο γραφείο: Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 66, 1095
Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: 8000 5433 | E-mail: life@hellenicbank.com
Ιστοσελίδα: www.helleniclife.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση