ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Adele στην πιο αληθινή συνέντευξη της καριέρας της

«Είμαι πραγματικά χαρούμενη τώρα. Όχι, λόγω των κιλών μου αλλά λόγω της πιστής μου αφοσίωσης στη θεραπεία της ψυχικής μου υγείας που είχε πολύ κλάμα»

must.com.cy

Της Ζωής Τουτουντζίδου

Η Adele πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «The Face», δίνοντας μια από τις πιο αληθινές και ωμές θα λέγαμε συνεντεύξεις της. Η ίδια τον τελευταίο καιρό έχει κάνει πολλές γυναίκες να ταυτιστούν μαζί της μετά και τις εξομολογήσεις της για κρίσεις πανικού που πάθαινε αλλά και για το διαζύγιο της. Ενώ σήμερα βγήκε και το πρώτο της τραγούδι μετά από 6 χρόνια απουσίας στην δισκογραφία.

Μια από τις πιο κύριες απαντήσεις του ενθέτου ήταν για τα κιλά της και πως αισθάνεται μετά και απώλεια τους, με την ίδια να απαντά «Είμαι πραγματικά χαρούμενη τώρα. Όχι, λόγω των κιλών μου αλλά λόγω της πιστής μου αφοσίωσης στη θεραπεία της ψυχικής μου υγείας που είχε πολύ κλάμα. Ίσως είναι ένα αφήγημα που έχω κατασκευάσει: Χρειάστηκε να κλάψω πολύ αλλά τώρα ιδρώνω. Και αυτό με έσωσε στην κυριολεξία. Οι άνθρωποι που έχω κοντά μου, δεν έχουν αλλάξει εδώ και χρόνια οπότε κανείς από το στενό μου περιβάλλον δεν αντέδρασε ή με μεταχειρίστηκε διαφορετικά».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emma Alix Wyman (@emmawyman)

 

Ενώ, πρόσθεσε «Είμαι πιο ευλύγιστη γιατί τώρα μπορώ να κινούμαι πιο εύκολα με τη μέση μου. Ενδυνάμωσα τον κορμό μου. Έχω πόνους στη μέση μου κατά τη διάρκεια της μισής μου ζωής και ξέρω ότι κάθε φορά, θα επιδεινωθεί από μία κακή στάση σώματος ή από το άγχος. Αλλά τώρα έχω δυνατούς κοιλιακούς, κάτι το οποίο δεν είχα ποτέ πριν, κι έτσι μπορώ να κάνω τα πάντα, όπως να παίζω λίγο παραπάνω με το παιδί μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση