ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η γλυκιά ανάρτηση του πρίγκιπα Καρόλου στον πρίγκιπα William

«Είμαι πολύ περήφανος για τον γιο μου William»

must.com.cy

Οι δυο πρίγκιπες της Αγγλίας, Κάρολος και William, μάς δείχνουν με τον πιο τρυφερό τρόπο πως πέραν από την πολιτική τούς συνδέει αρχικά μια τρυφερή σχέση πατέρα και γιου, με βαθιές αξίες τόσο στο στέμμα όσο και στην οικογένεια. Οι δυο διάδοχοι του θρόνου που συνηθίζουν να κρατούν αυστηρό προφίλ όσον αφορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισαν να ''σπάσουν'' την εικόνα αυτή για λίγο, δείχνοντάς μας πως πίσω από ένα σοβαρό κοινωνικό προφίλ μπορεί πάντα να κρύβεται ένας ισχυρός δεσμός αγάπης.

Σε φωτογραφία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι δύο τους εμφανίζονται χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι, δείχνοντάς μας την τρυφερή τους σχέση. Την ανάρτηση αυτή δημοσίευσε ο πρίγκιπας Κάρολος με αφορμή την εκδήλωση για τα βραβεία Earthshot Prize, σχολιάζοντας πόσο περήφανος είναι για τον γιο του και τις κοινωνικές του δράσεις.

Τα ακριβή του λόγια μέσω της λεζάντας του στο instagram ήταν «Είμαι πολύ περήφανος για τον γιο μου William, για την αυξανόμενη αφοσίωσή του στο περιβάλλον και την έντονη φιλοδοξία του για το Earthshot Prize».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Clarence House (@clarencehouse)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση