ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Markle θα εμφανιστεί στο δικαστήριο υπέρ του πρίγκιπα Andrew;

Τα πρόσωπα που σκέφτεται να καλέσει ο πρίγκιπας στο δικαστήριο

must.com.cy

Της Ζωής Τουτουντζίδου

Η δίκη του δούκα του York, Andrew έχει πλέον δρομολογηθεί παρά τις προσπάθειες του ίδιου να αποδείξει ότι δεν εμπλέκεται σε σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης. Το σκάνδαλο με τον πρίγκιπα Andrew έχει ταλαιπωρήσει αρκετά το παλάτι, μετά την καταγγελία της 17χρονης τότε Virginia Roberts Giuffre για εξαναγκασμό σεξουαλικής πράξεως με τον πρίγκιπα.

Όπως φαίνεται οι δικηγόροι του πρίγκιπα έχουν αρχίσει ήδη να σχεδιάζουν τα πλάνα υπεράσπισης του με ένα μάλιστα να περιλαμβάνει και την δούκισσα του Sussex, Meghan Markle. Σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε ο δικηγόρος του πρίγκιπα Andrew, στην Daily Beast: «H Markle είναι κάποια στην οποία μπορούμε να βασιστούμε για να πει την αλήθεια».

Συμπληρώνοντας , ότι ο πρίγκιπας Harry πιθανότατα να μην μπορέσει να καταθέσει εξαιτίας των περιορισμένων αριθμό καταθέσεων στο δικαστήριο «Θα είναι επίσης διαθέσιμος για κατάθεση, αφού είναι στις ΗΠΑ και υπάγεται στη δικαιοδοσία των Αμερικανικών δικαστηρίων. Ωστόσο, η εικασία μου είναι ότι θα έχουμε την ευκαιρία μόνο για 10 με 12 ένορκες καταθέσεις, οπότε πρέπει να προσέχουμε ποιον θα καλέσουμε. Δε θα καλούσαμε και τον Harry και τη Meghan, γιατί δε θα έχουμε τον αριθμό των καταθέσεων για να το κάνουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση