ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η νέα ταινία της Anya Taylor-Joy είναι μια παράξενη ιστορία τρόμου

Το τρέιλερ του «Last Night In Soho»

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Μετά την σαρωτική επιτυχία του ''The Queen's Gambit'' ήταν αναμενόμενο πως η Anya Taylor-Joy θα ήταν παντού, σε μια ποικιλία από παραγωγές. Την έχουμε δει στην δραματική ταινία ''Here Are The Young Men'' και ξέρουμε ήδη πως έχει αναλάβει τον ρόλο της Furiosa στο πρίκουελ του ''Mad Max: Fury Road'' (τον ρόλο που είχε η Charlize Theron). Ενδυάμεσα όμως πρωταγωνιστεί σε μια παράξενη ταινία τρόμου, ή ίσως καλύτερα ψυχολογικό θρίλερ, με τίτλο ''Last Night in Soho''.

Η ταινία του Edgar Wright ακολουθεί την Eloise (που υποδύεται η Thomasin McKenzie, που αγαπήσαμε στο ''Jojo Rabbit''), μια νεαρή φιλόδοξη σχεδιάστρια μόδας που με έναν μυστήριο τρόπο μπορεί να επιστρέφει στο Λονδίνο των '60s. Εκεί συναντά το είδωλό της, μια λαμπερή τραγουδίστρια, την Sandy (η Anya Taylor-Joy). Το Λονδίνο του 1966 όμως δεν είναι όπως φαίνεται και ο χρόνος αρχίζει να διαλύεται με καταστροφικές συνέπειες.

Το επίσημο στόρι είναι όσο ξεκάθαρο είναι και το τρέιλερ που κυκλοφόρησε. Και μ' αυτό εννοούμε σχεδόν τίποτα, πέραν του ότι το καστ είναι ωραίο και το στόρι ενδιαφέρον. Βλέπουμε επίσης τον Matt Smith, τον τηλεοπτικό Φίλιππο του ''The Crown''.

Το ''Last Night in Soho'' πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου και μέχρι τότε σίγουρα θα τα πράγματα θα γίνουν λίγο πιο ξεκάθαρα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Good Life: Τελευταία Ενημέρωση