ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:08
 

Προεδρικό:Ανέκδοτο η Χαραλαμπίδου

Δεν μας εκπλήσσει το ύφος και το ήθος του Βίκτωρα Παπαδόπουλου απαντά το επιτελείο του Σταύρου Μαλά

Newsroom K

Σκληρή αντιπαράθεση μεταξύ επιτελείου Σταύρου Μαλά και Προεδρικού. Η εκπρόσωπος τύπου του επιτελείου του κ. Μαλά Ειρήνη Χαραλαμπίδου ανέφερε σε δηλώσεις της πως ο Νίκος Αναστασιάδης μας έχει συνηθίσει στα ανέκδοτα ψέγοντας τις συγκρούσεις του προεδρικού με τους ανεξάρτητους θεσμούς. Αιχμηρή βεβαίως ήταν η απάντηση του Προεδρικού και συγκεκριμένα του Βίκτωρα Παπαδόπουλου ο οποίος επεσήμανε πως ανέκδοτο είναι η ίδια η Ειρήνη Χαραλαμπίδου. Το επιτελείο του Σταύρου Μαλά απάντησε αμέσως σημειώνοντας πως δεν εκπλήσσει το ύφος και το ήθος του Βίκτωρα Παπαδόπουλου. 

«Μας έχει συνηθίσει στα ανέκδοτα ο Νίκος Αναστασιάδης. Τις προάλλες μας είπε το καλύτερο. Οδήγησε λέει η κυβέρνηση του σκάνδαλα στη δικαιοσύνη. Αυτή η κυβέρνηση που διακύβευσε την ίδια τη δικαιοσύνη με τον πολιτικό διορισμό του Ρίκκου Ερωτοκρίτου για να εξοφληθούν προεκλογικές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

«Αυτή η κυβέρνηση που αμφισβήτησε τον Γενικό Εισαγγελέα ο οποίος είναι και ο μονός που έχει την εξουσία για να διώξει και άσκησε αυτή την εξουσία διώκοντας τους διαπλεκόμενους με την κυβέρνηση Αναστασιάδη οι οποίοι εκτίουν σήμερα ποινή φυλάκισης» σημείωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως ο Νίκος Αναστασιάδης απαλείφει από τη μνήμη του «τις επαναλαμβανόμενες συγκρούσεις της κυβέρνησης του με τους Ανεξάρτητους Θεσμικούς αξιωματούχους, Γενικό Εισαγγελέα και Γενικό Ελεγκτή οι οποίοι ανέδειξαν σειρά ατασθαλιών, παρανομιών και παρατυπιών αυτής της κυβέρνησης, μέσα από γνωματεύσεις και εκθέσεις αντίστοιχα, εκθέτοντας τις πρακτικές των υπουργών του».

«Πρακτικές οι οποίες το τελευταίο που λάμβαναν υπόψιν ήταν το δημόσιο συμφέρον και σίγουρα όχι την αξιοκρατία και τη χρηστή διοίκηση. Είπαμε ότι αυτή η κυβέρνηση είναι πρωταθλήτρια στα fake news. Τώρα υποτιμούν με προκλητικό τρόπο τη νοημοσύνη των πολιτών» κατέληξε η κα Χαραλαμπίδου.

Το Προεδρικό δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωση της κας Χαραλαμπίδου επισημαίνοντας πως η Ειρήνη Χαραλαμπίδου είναι ανέκδοτο καθώς κρίθηκε αναξιόπιστη με απόφαση δικαστηρίου.

«Ανέκδοτο είναι η κα Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία με απόφαση δικαστηρίου κρίθηκε ως αναξιόπιστη, εμπαθής, με τάσεις εντυπωσιασμού, και χωρίς να έχει τίποτα ουσιαστικό να προσθέσει, να επικρίνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο κυπριακός λαός γνωρίζει ότι αυτή την πενταετία, όχι μόνο δεν κουκουλώθηκε οποιοδήποτε σκάνδαλο, αλλά οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη όλες οι υποθέσεις, χωρίς καμιά συγκάλυψη, ενώ καταδικάστηκαν σε φυλάκιση άτομα, ανεξάρτητα σε ποιο χώρο ανήκαν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Επιτελείο Μαλά: Γνωστό το ήθος του Βίκτωρα

"Δεν μας εκπλήσσει ούτε το ύφος , ουτε το ήθος του κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλου αυτό είναι πρόβλημα του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στα πολιτικά επιχειρήματα απαντά συνήθως με προσωπικές επιθέσεις και με fake news και αυτό καταδεικνύει την αδυναμία να δώσει απαντήσεις. Με τη σημερινή μας ανακοίνωση καταγράψαμε αλήθειες σε σχέση με την αναξιοκρατία και τα σκανδαλα αυτής της κυβερνησης. Και ενοχθλήθηκαν οι κυβερνώντες πολύ όπως φαίνεται .
Να θυμίσουμε επίσης στον κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλο ότι η κ. Χαραλαμπίδου ήταν στη σωστή πλευρά, στη διαρκεια της δικης του Ρίκου Ερωτοκρίτου , αυτης της κατηγορούσας αρχής σε αντίθεση με τον πρόεδρο του ,τον κ. Νίκο Αναστασιαδη ο οποίος έσπευσε να υπερασπιστεί τον πλέον αναξιοκρατικό διορισμό που έκανε. διακυβεύοντας τον ίδιο τον θεσμό της δικαιοσύνης. Γι αυτό ο τόπος χρειάζεται αλλαγή διακυβέρνησης , χρειάζεται έναν πρόεδρο έντιμο, αξιόπιστο, με ΚΑΘΑΡΟ πολιτικό παρελθόν όπως τον Σταύρο Μαλά" ανέφερε το επιτελείο του Σταύρου Μαλά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου, Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο ...»
3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου  |  21:53

Μπήκαν σε κόντρα Χριστοδουλίδης – ΑΚΕΛ για την εξωτερική πολιτική

«Όταν όμως ο πεθερός πλήρωνε την προεκλογική Χριστόφια στη Λεμεσό το 2008 με την ελπίδα πως θα τον διόριζε ...»
Rikkos  |  17:01

Εξοφλήθηκαν τα ακριβά δάνεια της κρίσης

«ΛΗΨΕΤΕ ΚΑΡΤΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΑΤΜ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΗΜΕΙΑ Μπορείτε να χαράξετε και να συνδεθείτε ...»
MARK DOROTHY  |  16:58

Εξοφλήθηκαν τα ακριβά δάνεια της κρίσης

«Get ATM Raw Card and Make it Complete You can hack and log on to ATMs without having to carry it Arms. ...»
MARK DOROTHY  |  16:53

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X