ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

The Weeknd: Θα προσφέρει χρηματικό ποσό για τους πληγέντες στην Αιθιοπία

Αυτό είναι το ποσό που θα χαρίσει

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο γνωστός για τις μεγάλες του επιτυχίες τραγουδιστής The Weeknd προτίθεται να δωρίσει ένα γενναιόδωρο ποσό στην Αιθιοπία, μέσω του ΟΗΕ για το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα (WFP).

Ο ίδιος όντας γιος μεταναστών από την Αιθιοπία, μάλλον νιώθει έντονο το αίσθημα του αλτρουισμού και της προσφοράς αφού εδώ και πλέον 5 μήνες η Αιθιοπία βάλλεται από εμφύλιες συγκρούσεις. Υπενθυμίζουμε ότι ο «The Weeknd» είχε προταθεί να χαρίσει ακόμη μια προσφορά προς τον λαό του Λιβάνου το 2018 ύψους 300.000 δολαρίων για τις φονικές εκρήξεις που συνέβησαν στο λιμάνι της χώρας.

Ο Καναδός πλέον Abel Makkonen Tesfaye, με μία ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα δημοσιοποίησε αυτή του την απόφαση. Στην λεζάντα έγραψε «Η καρδιά μου ραγίζει για τον λαό μου στην Αιθιοπία, καθώς αθώοι πολίτες, από μικρά παιδιά έως ηλικιωμένους δολοφονούνται χωρίς νόημα και ολόκληρα χωριά εκτοπίζονται από φόβο και καταστροφή».

Στην συνέχεια ο ίδιος προχώρησε και στην αποκάλυψη του ποσού που πρόκειται να χαρίσει λέγοντας, «Θα δωρίσω ένα εκατομμύριο δολάρια για να παράσχω δύο εκατομμύρια γεύματα μέσω του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών και θα ενθαρρύνω όσους μπορούν να δώσουν επίσης βοήθεια».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)

  

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση